Haderslev Kommune

Fælles musikskoleprojekt munder ud i tre koncerter

Del

Sydvestjyske Underholdningsorkester gæster torsdag den 9. juni Slesvigske Musikhus.

For sjette år i træk er Haderslev Musikskole og Esbjerg Kulturskole gået sammen om et fælles orkesterprojekt, som munder ud i 3 koncerter. Ca. 50 børn, unge og voksne fra Esbjerg og Haderslev er samlet i et stort orkester. De har i foråret været samlet til tre fællesprøver, og nu skal projektet afsluttes med en mini-turné rundt i regionen.

Orkestret gæster Haderslev torsdag den 9. juni i Slesvigske Musikhus. Koncerten starter kl. 19.00, og der er fri entré.

Orkestret er sammensat af strygere, blæsere samt slagtøjsspillere fra Haderslev Musikskole og Esbjerg Kulturskole Projektet har til formål at give musikerne chancen for at prøve kræfter med større værker, samt oplevelsen af at spille i et rigtig stort orkester. På programmet vil der være musik af bl.a. Schubert ("Den ufuldendte" ), Tchaikovsky ( uddrag fra " Nøddeknækkeren") samt John Williams ( "Starwars").

Desuden deltager elever fra Musikalsk Grund Kursus også med deres sammenspilshold. På gensyn til endnu en koncert på tværs af kommune- og aldersgrænser.Kontaktinformation:

Haderslev Musikskole

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum