Hjørring Kommune

Fælles indsats kan løse sneudfordringer på affaldsområdet

Del

Stiller man sine affaldscontainere ud til vejen, hjælper man med at sikre afhentningen af affald i vinterlandskabet.

Sneen er faldet over Nordjylland og giver udfordringer for fremkommeligheden. Men vintervejret behøver ikke at forhindre afhentningen af affald i Hjørring Kommune.

Skal det fortsat lykkes at afhente affaldet rundt omkring i kommunen, er der dog behov for en ekstra indsats fra både borgere og skraldemænd.

Hjørring Kommune anbefaler borgerne at stille skraldecontainerne ud til vejen, så længe der ligger sne. Så er man sikker på at få afhentet sit affald på trods af sneudfordringerne.

Hvis man bor et sted hvor vejene bliver ryddet for sne - og hvor der ikke er problemer med fremkommeligheden for skraldebilen - skal man være opmærksom på at huske snerydningen på fortov og i indkørslen, så skraldemændene kan køre containerne ud til skraldebilen, uden at skulle trække dem igennem sneen.

Bor man derimod et sted, hvor vejen ikke bliver ryddet, er man nødt til at sætte sine containere ud til vejen. Husker man at hjælpe skraldefolkene med snerydning eller ved at stille sine containere ud til vejen, bør afhentningen af skraldet fortsætte ufortrødent på trods af sneen.

Kontakter

Affaldsplanlægger Anne Birgitte Gehrt
anne.birgitte.gehrt@hjoerring.dk
Tlf. 72 33 67 62

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Klik dig videre og bliv meget klogere på Hjørring Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Successen fortsætter: Næste introduktionskursus til fiskebranchen starter i august9.7.2019 11:28:36 CESTPressemeddelelse

De seks første introduktionskurser til fiskeindustrien, der er gennemført i Hirtshals de sidste par år, har været en så stor succes, at netværket HG2020, EUC Nord og Jobcenteret nu gentager det. Det næste kursus starter på Nordsøcenteret den 26. august. Fiskeindustrien er en branche i udvikling og mangler kvalificeret arbejdskraft. Dette er baggrunden for dette uddannelsesforløb, der første gang blev søsat i foråret 2016. ”Introduktionskurset er udviklet i et tæt samarbejde med fiskeindustrien i Hirtshals. Derfor er resultaterne af de første seks hold en ubetinget succes, da 59 ud af de 74 der gennemførte kurserne, fik job bagefter”, fortæller koordinator Stein-Erik Linna fra Hjørring Kommune. Derfor gentager man nu kurset. Formålet med kurset er at give deltagerne en grundlæggende introduktion til det at arbejde i fiskeindustrien. Det tilrettelægges som en vekseluddannelse med to praktikperioder. Kurset varer i alt 5 uger. Emnerne man kommer ind på er fødevarehygiejne og egenkontrol,

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum