OpenNet

Fælles fokus i nyt samarbejde: Privatmarkedet

Del

TV- og internetudbyderen Altibox rykker ind på Onefibers net og deler et fælles fokus på privatmarkedet.

Den norskejede tjenesteudbyder Altibox har indgået en aftale med Onefiber om adgang til selskabets fibernet. Det er to virksomheder, som har fokus på privatmarkedet. Altibox har et bredt produktudbud med TV, internet og mobilabonnement rettet mod private slutbrugere, mens Onefiber er GlobalConnects fibernet til privatmarkedet.

Administrerende direktør i Altibox, Søren Harding, fortæller, at det nye samarbejde er et godt match:

- Der er god synergi mellem vores fokusområder, og samtidig giver det mening for os som udbyder, at vi kan være med til at levere underholdning i særklasse til områder, der ikke tidligere har været dækket med fibernet.

Peter Bredgaard, der er ansvarlig for Onefibers udbygning i Danmark, istemmer og tilføjer:

- Det er Onefibers mission at være til stede med vores nye og lynhurtige fibernet der, hvor andre ikke er. Vi arbejder på at kunne levere fibernet til 100.000 adresser over de kommende år, og vi forventer at kunne tilbyde Altibox’ produkter på vores fibernet fra efteråret 2022.

Endnu et samarbejde via OpenNet

Aftalen mellem Onefiber og Altibox er kommet i stand via OpenNets platform, og det er ikke nyt for de to selskaber at indgå samarbejdsaftaler igennem brancheplatformen.

- Vi ser særligt effekten af vores platform, når netejere og tjenesteudbydere, som allerede er integreret på vores platform, endnu nemmere kan indgå nye aftaler. Formålet er netop at gøre samarbejdet nemmere, så flere virksomheder og husstande kan få flere valgmuligheder, når der skal vælges TV og internet, fortæller direktør i OpenNet, Henrik Møller Nielsen, afslutningsvis.

Om Onefiber by GlobalConnect

Onefiber er GlobalConnects satsning på privatmarkedet, og er et selskab som udbygger fibernet til private kunder en lang række steder i Danmark. Onefiber er en del af GlobalConnect, som er et førende teknologi- og datakommunikationsselskab i Nordeuropa.

Om Altibox

Altibox er en norskejet virksomhed, som hører under energikoncernen Lyse Energi med hovedsæde i Stavanger. I 2008 etablerede Altibox sig i Danmark og har i dag kunder i det meste af Jylland via samarbejde med lokale energi-/fiberselskaber. Altibox i Danmark og Norge har tilsammen over 750.000 glade TV og Internet kunder.

Om OpenNet

OpenNet åbner fibernettene i Danmark og driver en platform, som gør det nemmere for tjenesteudbydere og netejere at samarbejde. OpenNet har været i drift siden 2019 og nærmer sig allerede en dækning på 1 million adresser. OpenNet er et selvstændigt selskab, som er ejet af en af Danmarks største energikoncerner, Norlys.

Billeder

Information om OpenNet

OpenNet
OpenNet
Randersvej 2A, 3. sal
8600 Silkeborg

70212190https://opennet.nu/

OpenNet binder branchen sammen

Hver dag arbejder vi hos OpenNet A/S for at hjælpe fibernetejere og udbydere af IP-baserede ydelser i Danmark med at samarbejde. Det har vi gjort siden efteråret 2017.

Allerede inden etableringen af OpenNet A/S var strategien klar. Vi ønskede at etablere fælles standarder med løsninger, som gør det så simpelt som muligt for selskaber at tilslutte sig og anvende vores løsning. Vi ville skabe en samarbejdsmodel med høj genkendelighed og masser af synergi på en åben markedsplads, som kan tiltrække 3. parts udbydere til fibernettene. Derfor tilbyder vi igennem vores fællesskab lige vilkår for alle vores partnere, som i et stadigt mere digitalt Danmark bidrager med større valgfrihed for deres kunder.

Følg pressemeddelelser fra OpenNet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OpenNet