Din Tekstforfatter

Få professionel stubfræsning til din have

Del

Det kan være at sommertiden er kommet over dig, og du er gået i gang med at ordne ude i haven. Så kan det også være at du har haft gamle træer fjernet fra haven, og nu har en stor stub midt i din have. Træer holder desværre ikke for evigt, hvad enten om de er blevet for gamle, syge eller er til gene, så er det nogle gange tid til at fjerne dem. Men det behøver ikke være den svære del at fjerne træet, for når træet er savet ned og fjernet, så står der en stor genstridig stub tilbage. Denne stub kan man selvfølgelig vælge at lade stå tilbage, men det kan også være en god plads som kan bruges til noget andet som du hellere vil have. Denne stub kan også finde på at gro ud igen med nye skud, som så skal klippes ned. Derfor vælger mange at få fjernet stubben også.

Få fræset dine stubbe eller rødder

Når træet er fældet, er der en del arbejde tilbage desværre. Roden af træet kan stå tilbage som en stor stub med rødder der strækker sig rundt i hele haven og dybt ned i jorden, og stubben kan nogle gange være sværere at fjerne end træet.

Stubbe og rødder kan være utrolig svære at få bugt med uden det rigtige værktøj. Et træs rødder kan strække sig dybt nede under jorden, og de kan ikke trækkes, og slet ikke uden at ødelægge haven.

Det man gør, er at bruge stubfræsning. Ved at fræse stubbe eller rødder, så kan man fjerne stubben så meget som muligt fra haven, uden at hele haven skal graves op. 

De fleste der tilbyder stubfræsning, kan også tilbyde at fjerne træer, så det hele kan gøres sammen. Så du ikke skal til at have fat i flere forskellige firmaer, for at få fjernet dit træ fra haven.

Efter fræsningen

Når stubben og måske også rødderne er blevet fræset ned, så vil der være et hul i jorden hvor stubben var, som så vil blive fyldt med savsmuld. Så kan man vælge at fylde jord på, så der kan gro græs eller hvordan man selv vil have det. Det er nemt og lige til.

Prisen varierer ofte alt efter hvor stor en stub det er der skal fjernes, og selvfølgelig kommer det også an på firmaet. Men en større stub er selvfølgelig dyrere at få fjernet. 

Links

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Flere børn får telefoner op til skolestart: Sådan passer de bedst på dem2.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Når skolestarten er over os, er det ikke kun penalhuse, nye blyanter og hæfter, der står på indkøbslisten. Børn bliver nemlig yngre og yngre, når de får deres første mobiltelefon, og ser vi bort fra jul, er skolestart den oplagte mulighed for forældre at købe den eftertragtede elektronik. Det giver blandt andet mulighed for at lave legeaftaler i skolen og holde kontakten mellem børn og forældre til og fra skole – og det ses i mængden af børn typisk fra 8 år, der har de spritnye, skinnede telefoner med efter sommerferien.

Nye undersøgelser: En god leder sikrer trivsel på arbejdspladsen1.8.2022 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Trivsel på arbejdspladsen kommer fra mange retninger. Undersøgelser viser, at en af dem, og måske den vigtigste, er forholdet mellem leder og medarbejder. Forholdet kan se ud på mange måder: Måske er det afslappet, personligt og komplet åbent, eller måske er det høfligt, venligt og en anelse distanceret. Begge scenarier kan give trivsel, men ser forholdet derimod anstrengt, anspændt og lukket ud, er der en stor risiko for, at trivslen falder blandt medarbejderne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum