Erhvervsindsigt.dk

Få mest ud af julen 2019

Del

Erhvervsindsigt.dk har her på falderebet samlet nogle råd til, hvordan din virksomhed får mest ud af julen og det dertilhørende indkøb af gaver. Sidste år svingede danskere dankortet for 30 milliarder kroner i december måned. I gennemsnit købte danskerne i 2018 for 1.264 milliarder kroner om dagen i julemåneden.

Hos Erhvervsindsigt.dk har de samlet en liste med gode råd til, hvordan du kan sikre din virksomheds omsætning i julen. Julen er en tid, hvor danskerne for alvor bruger penge, og det er derfor vigtigt at have styr på det hele, hvis du som virksomhed vil have maksimalt udbytte. Danskerne brugte i 2018 hele 30 milliarder kroner i december måned, svarende til at danskerne hver dag i denne måned købte for 1.264 milliarder kroner.

Hav styr på din service

Du må aldrig gå ned på service - uanset om der er tale om en fysisk butik eller webshop. Flere undersøgelser viser, at service i dag er en af de vigtigste parametre, når kunder foretager et køb. God service kan blandt andet være noget helt basalt som muligheden for at bytte gaver i længere tid, så der er tid til dette efter jul eller gaveindpakning. 

God service er derudover i høj grad at give kunden “klar besked”. Dette indebærer blandt andet tydelige bytteregler, lagerstatus (er varen på lager, hvor mange m.m.) og evt. levering herunder, hvor hurtigt de kan regne med at have pakken, pris m.m.

Markedsføring i julen

En anden ting, du bør være opmærksom i julen, er din markedsføring af dine produkter. Denne kan nemlig være helt essentielt for din omsætning. Det giver god mening at både at SEO- og SEM-optimere din webshop - her bør du dog også være ekstra opmærksom på priserne for SEM. 

Den kan også give god mening at gå efter de såkaldte “vi når det nok”-kunder, altså de kunder, der er lidt sent ude. Dette kan du eksempelvis gøre ved at sende dem et nyhedsbrev hver dag op til juleaften, lave Facebook-opslag, lavede målrettede annoncer mod denne kundegruppe m.m.

Kommunikér dit salgsmål

Sidst, men ikke mindst, er det vigtigt at få sat sig et mål for julesalget. Dog er det lige så vigtigt at få kommunikeret dette salgsmål ud til hele organisationen og sørge for, at alle medarbejder kender til dette mål. På denne måde kan alle medarbejdere arbejde hårdt for at opnå dette. Derudover får de også en bedre forståelse for vigtigheden af julehandlen.

Billeder

Information om Erhvervsindsigt.dk

Erhvervsindsigt.dk
Erhvervsindsigt.dkErhvervsindsigt.dk er uafhængigt nyhedsorgan med fokus på især iværksættere og virksomheder. Hos Erhvervsindsigt.dk kan du læse mere om, hvad der rykker inden for økonomi, erhverv og iværksætteri. 

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsindsigt.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.