VIA University College

Få indblik i en forskers verden til Forskningens Døgn 2022 i Horsens

Del

Tag din familie eller venner med under armen og kom med, når VIA University College åbner dørene til Forskningens Døgn 2022 på campus Horsens tirsdag d. 26. april kl. 15-17.

På tirsdag d. 26. april kan du blive klogere på bæredygtigt byggeri, klima- og vandforskning til Forskningens Døgn 2022 på VIA University College i Horsens.

Kom med til en eftermiddag med en masse ny viden formidlet gennem Virtual Reality og flotte fotoudstillinger. Du kan samtidig få en rundvisning på det nye campus og møde nogle af de forskere, der arbejder med nye teknologiske løsninger i og omkring drikkevandsforsyning, bæredygtigt byggeri, energi og klima.

Arrangementet er gratis og åbent for alle. Læs mere og tilmeld dig her.

Billeder

Information om VIA University College

VIA University College
VIA University College
Hedeager 2
8200 Aarhus N

87 55 00 00http://via.dk/

Fakta om VIA University College:

  • VIA er en professionshøjskole med 20.000 studerende og 42 forskellige professionsbacheloruddannelser i 11 af de 19 kommuner i Region Midtjylland.
  • VIA understøtter velfærdssamfundet ved blandt andet at uddanne til lærer, pædagog, sygeplejerske, socialrådgiver, fysioterapeut, bioanalytiker og professionsbachelor i skat. Målrettet det private erhvervsliv udbyder VIA blandt andet uddannelser til ingeniør, bygningskonstruktør, designer og filmanimator.
  • VIA uddanner til hele den midtjyske region og har campusser med flere uddannelser under samme tag i Aarhus, Horsens, Randers, Silkeborg, Viborg, Herning og Holstebro. Dertil kommer udbud i Nørre Nissum, Skive, Ikast og Grenaa.
  • VIAs professionsrettede uddannelser foregår i en vekselvirkning mellem teori og praksis samt praktikperioder.
  • VIA er en af Nordens største udbydere af målrettet kompetenceudvikling til en lang række brancher inden for både den private og offentlige sektor.
  • VIA bedriver praksisrettet forskning, udvikling og innovation i syv forskningscentre. Forskningsaktiviteterne har fokus på fx pædagogik, læring, sundhed, demens, klima og bæredygtig udvikling.

Læs mere om VIA University College på www.via.dk

Følg pressemeddelelser fra VIA University College

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VIA University College

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum