Haderslev Kommune

Få hjælp til at holde en event

Del

Haderslev Erhvervsråd og Haderslev Kommune vil hjælpe foreninger og frivillige med deres store og små events og samtidig synliggøre, hvordan man kan søge støtte til arrangementer i kommunen. Møde for interesserede den 1. februar 2016.

Haderslev Kommunes Eventpulje og Haderslev Erhvervsråds Oplevelsesnetværk står bag et arrangement, der skal hjælpe foreninger og frivillige med at få deres idéer omsat til gode events. Derfor har de inviteret til et møde den 1. februar kl. 18 i Fuglsang Lounge i Haderslev Idrætscenter. Arrangementet har til formål at skabe større synlighed om Haderslev og sætte fokus på de mange små og større events, der afvikles i Haderslev Kommune året rundt.

Invitationen er gået ud til frivillige, foreninger og andre aktører, der afholder, ønsker at afholde eller idéudvikle events. På mødet orienteres om mulighederne for støtte fra Eventpuljen og om Erhvervsrådet oplevelsesnetværk, der har 4 indsatsområder.

Endvidere bliver der mulighed for at præsentere en event, som efterfølgende kan kommenteres og videreudvikles af resten af mødedeltagerne. Disse er arrangørerne bag DM i orienteringsløb - Orienteringsklubben HTF, DM i Karting - Vojens Karting Klub, Grand Prix Haderslev og Lillebælt Vandsport, der vil fortælle om arbejdet med at tilrettelægge deres events.

Alle interesserede og potentielle arrangører er velkomne. Der er tilmelding senest den 28. januar på mail lene@her.dk eller jmha@haderslev.dkKontaktinformation:

Chefkonsulent, Jørn Mejer, telefon 74 34 17 40

Vedhæftede filer

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum