Lolland Kommune

Få hjælp til at gennemgå private udlejningsejendomme

Del

Alt for mange lejere af private ejendomme i Lolland Kommune har oplevet, at boligen ikke svarer til det, der er blevet lovet. For at styrke indsatsen mod boligspekulanter og for at sikre private lejere ordentlige boligforhold tilbyder Lolland Kommune nu hjælp til at se om en privat udlejningsejendom er i en umiddelbar god nok stand.

”Mange oplever problemer med private udlejningsejendomme i kommunen, og det skal vi have lavet om på. Derfor giver vi nu kommende lejere mulighed for at få professionel hjælp til at gennemgå private ejendomme, inden de lejer dem. På den måde kan vi tage problemerne i opløbet, og flere undgår at sidde i en utilfredsstillende bolig og at skulle igennem en lang og opslidende kondemneringssag,” siger formand for Teknisk Udvalg i Lolland Kommune Gert Mortensen.

Lolland Kommune har i år ansat en boligsocial medarbejder til at hjælpe alle, som gerne vil have gennemgået en privat udlejningsejendom, inden de skriver under på en lejeaftale. I gennemgangen bliver der blandt andet set på, om boligen er forbundet med en umiddelbar sundheds- eller brandfare.

Den boligsociale medarbejder kommer også gerne ud til lejere, som allerede bor i utilfredsstillende private udlejningsejendomme. I de tilfælde vil Lolland Kommune indlede en dialog med udlejeren om boligforholdene.

Kontakt Teknik og Miljø på mail: tmm@lolland.dk, hvis du ønsker hjælp til at gennemgå en privat udlejningsejendom.

Vil du klage over en bolig, du allerede bor i, kan du bruge klageskemaet på Lolland Kommunes hjemmeside. Her finder du også kommunens procedure for anmeldelser af dårlige boligforhold.

Nøgleord

Kontakter

Rie Christiansen
Teamleder i Byggeri og Ejendomme, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 64 22

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Flere pædagoger til daginstitutioner i Lolland Kommune13.9.2018 06:10pressemeddelelse

Socialstyrelsen har tildelt Lolland Kommune 16,9 millioner kr. til arbejdet med den tidlige indsats i fem af kommunens daginstitutioner. Midlerne går til at ansætte flere pædagoger med henblik på at styrke børnenes trivsel og udvikling. Med de ekstra hænder bliver der flere og bedre muligheder for at arbejde med børnene i mindre grupper, og børnene vil opleve mere voksenkontakt og nærvær i dagligdagen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum