YouSee

Få fingrene i verdens første foldbare telefon hos YouSee

Del

Fra den 3. maj kan Samsung Galaxy Fold købes hos YouSee. Allerede fra den 26. april kan den foldbare telefon prøves og bestilles i udvalgte butikker.

Den 3. maj kan de første danskere købe Samsung Galaxy Fold, der som den første telefon nogensinde har en foldbar skærm og dermed kan fungere som telefon og tablet i ét. Telefonen med de helt unikke foldegenskaber kan allerede fra den 26. april ses og bestilles i fem udvalgte YouSee-butikker, og YouSee ser frem til at kunne tilbyde danskerne en telefon, der åbner helt nye muligheder.

”Med den nye Samsung-telefon får man en tablet i en telefons størrelse, og dermed løser den jo en udfordring, som mange af os kender. Vi vil gerne bruge vores telefon til at se film, serier og nyheder, men vi gider ikke gå rundt med en tablet i hånden hele tiden. Nu kan man sagtens hive telefonen op af lommen blot for at tjekke en sms, men man kan også folde den ud og læse en artikel eller se en video, hvis det er det, man vil,” siger Morgen Høgh, ansvarlig for devices i YouSee.

Danskerne bruger stadig mere tid på at streame underholdning på mobilen, og derfor forventer Morten Høgh, at Samsungs nye telefon er et meget godt bud på, hvordan fremtidens telefon kan se ud.

”Vi kan se på forbruget i vores tv- og film-app, at vores kunder er storforbrugere af underholdning på farten, og jeg er sikker på, at mange af dem vil elske muligheden for at kunne få telefon og tablet på samme tid. Det er afgørende for os, at vores kunder har adgang til den nyeste teknologi og de mest innovative produkter, og derfor er vi også glade for, at vi sammen med Samsung nu kan tage et stort skridt ind i fremtiden. Vil man være en af de første danskere med en foldbar telefon, skal man dog slå til hurtigt. Vi har i første omgang kun et begrænset antal og forventer, at de vil forsvinde hurtigt.”

Også Samsung ser frem til, at danskerne nu snart kan få Samsung Galaxy Fold i hånden hos YouSee.

”Vi glæder os til at få Galaxy Fold ud i YouSees butikker. Med Samsung Galaxy Fold introduceres en helt ny formfaktor, som giver brugeren fri mulighed til at vælge imellem skærmen på forsiden eller at folde oplevelsen ud på den 7,3” store skærm, som giver et fantastisk overblik, uanset om du er på de sociale medier, læser avis eller streamer dit favorit-indhold.”

Samsung Galaxy Fold vil komme til salg i udvalgte YouSee-butikker, og der er mulighed for at se og prøve den nye telefon fra den 26. april. Man kan vælge mellem farverne Cosmos Black og Space Silver, og den koster 15.900 kr.

Man vil helt sikkert kunne se, bestille og købe Samsung Galaxy Fold i nedenstående YouSee-butikker, men YouSee regner dog også med, at den nye telefon bliver tilgængelig i flere butikker:

  • Fields, København
  • Fisketorvet, København
  • Rødovre
  • Frederiksberg
  • Århus

Man kan holde sig opdateret på yousee.dk.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om YouSee

YouSee
YouSee
Teglholmsgade 1
0900 København C

https://yousee.dk/

Hos YouSee får du de bedste tv-kanaler og streamingtjenester, de nyeste film og serier, eksklusiv underholdning og al din yndlingsmusik. YouSee er en del af TDC-koncernen og leverer underholdning til mere end halvdelen af Danmarks husstande. Vi er landets største udbyder af hurtigt bredbånd og forbinder hver dag tusindvis af danskere via Danmarks bedste mobilnetværk.

Læs om YouSee, og alt det du får med, på yousee.dk.

Følg pressemeddelelser fra YouSee

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra YouSee

YouSee og Discovery når ikke at få ny aftale på plads til årsskiftet6.11.2019 10:00:09 CETPressemeddelelse

YouSee og Discovery har forhandlet siden foråret. YouSee har i en ny aftale ønsket at sikre større valgfrihed og balancerede priser, men det er desværre ikke lykkedes at finde en aftale inden deadline. Discovery’s tv-kanaler vil derfor ikke være en del af YouSee’s tv- og streaming-tilbud fra årsskiftet. YouSee ønsker fortsat at tilbyde Discovery’s indhold til sine kunder og vil derfor arbejde videre på at finde en løsning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum