Haderslev Kommune

Få et uforpligtende diabetestjek i Sundhedsbussen

Del

Tirsdag den 4. maj kan du få målt dit blodsukker og få en uforpligtende snak om diabetes, når Sundhedsbussen og to diabetessygeplejersker besøger Vojens Sundhedscenter.

Det foregår helt uformelt, når Haderslev Kommunes to diabetessygeplejersker Tina Kortbek og Mette Oksen tirsdag den 4. april triller Sundhedsbussen ind foran Sundhedscenteret og Kvickly i Vojens. Her tilbyder de mellem klokken 13.00 og 15.00 at tjekke din risiko for at udvikle diabetes eller at tage en uforpligtende snak om regulering af diabetes.

Siden oktober har Sundhedsbussen kørt kommunens veje tynde for at bringe forskellige sundhedstilbud og undersøgelser så tæt på borgernes hverdag som muligt. Og denne gang er turen så kommet til diabetesområdet.

Det betyder, at alle kan slå vejen forbi Sundhedscenteret i Vojens tirsdag den 4. april og få målt sit blodsukker, målt sit blodtryk eller bare stille spørgsmål om diabetes. Helt uden at bestille tid.

Diabetessygeplejerskerne og Sundhedsbussen besøger også på Gravene i Haderslev tirsdag den 2. maj 2017 fra klokken 8.00 til 11.00.

På billedet er det diabetssygeplejerskerne Tina Kortbek (tv) og Mette Oksen (th) foran Sundhedsbussen. 

Nøgleord

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum