Haderslev Kommune

Få et kig ind i en fotovogn ved Rådhuscentret

Del

På fredag 2015 mellem kl. 14-16 har du mulighed for at komme helt tæt på en af Politiets fotovogne, der holder parkeret ved Rådhuscentret i Vojens.

Som et led i den aktuelle fartkampagne "Sænk farten en lille smule" stiller Syd- og Sønderjyllands Politi en fotovogn op ved Rådhuscentret i Vojens. Fotovognen parkeres tæt ved Kvickly, og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og se, hvordan teknikken virker og ikke mindst - få en forklaring på, hvordan fotovognene bruges i trafiksikkerhedsarbejdet.

Fotovognen vil være bemandet, og der vil være repræsentanter fra Haderslev Kommune tilstede, som kan svare på spørgsmål omkring trafiksikkerhed.

Syd- og Sønderjyllands Politi og Trafiksikkerhedsgruppen håber på, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi og blive klogere på, hvordan alle kan medvirke til større trafiksikkerhed.Kontaktinformation:

Trafiksikkerhedsmedarbejder, Sonja Svendsen, tlf 74 34 23 32

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum