Haderslev Kommune

Få et kig ind i en fotovogn ved Rådhuscentret

Del

På fredag 2015 mellem kl. 14-16 har du mulighed for at komme helt tæt på en af Politiets fotovogne, der holder parkeret ved Rådhuscentret i Vojens.

Som et led i den aktuelle fartkampagne "Sænk farten en lille smule" stiller Syd- og Sønderjyllands Politi en fotovogn op ved Rådhuscentret i Vojens. Fotovognen parkeres tæt ved Kvickly, og alle interesserede er velkomne til at kigge forbi og se, hvordan teknikken virker og ikke mindst - få en forklaring på, hvordan fotovognene bruges i trafiksikkerhedsarbejdet.

Fotovognen vil være bemandet, og der vil være repræsentanter fra Haderslev Kommune tilstede, som kan svare på spørgsmål omkring trafiksikkerhed.

Syd- og Sønderjyllands Politi og Trafiksikkerhedsgruppen håber på, at rigtig mange vil benytte lejligheden til at kigge forbi og blive klogere på, hvordan alle kan medvirke til større trafiksikkerhed.Kontaktinformation:

Trafiksikkerhedsmedarbejder, Sonja Svendsen, tlf 74 34 23 32

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum