Sparta Atletik og Løb

Få et hurtigt overblik over de trafikale påvirkninger søndag den 18. september i forbindelse med et udsolgt Copenhagen Half Marathon

Del

Løbefeberen rammer København, når et udsolgt CPH Half afvikles.

25.000 løbere vil blandt andet komme forbi Frederiksberg Allé
25.000 løbere vil blandt andet komme forbi Frederiksberg Allé

Når verdenseliten og 25.000 løbere skal deltage til CPH Half vil det have indflydelse på, hvordan trafikken afvikles i de berørte bydele.

En bilfri rute i verdensklasse

Arrangørerne, Sparta Atletik & Løb, anbefaler, at man orienterer sig på det digitale trafikunivers, som blandt andet indebærer et interaktivt kort. Det skal være med til at give brugerne et hurtigt overblik over, hvor man finder de forskellige gangpassager, kørselsveje, krydsningspunkter og meget mere.

Det interaktive kort kan tilgåes på map.cphhalf.dk/. Derudover anbefaler arrangørerne også, at man benytter sig af www.cphhalf.dk/trafikinformation/

Når verdens hurtigste løbere lægger vejen forbi byen kan det ikke undgås at påvirke trafikken, men med flere tiltag som gangpassager, kørselsveje og krydsningspunkter håber arrangørerne, at borgerne vil opleve det så gnidningsfrit som muligt.

“Det er en kæmpe begivenhed, når et af verdens hurtigste halvmaraton finder sted i København, og vi anbefaler, at man tager afsted i god tid og man orienterer sig på vores hjemmeside, og specielt det interaktive traffikkort, som giver et hurtigt og godt overblik for beboerne langs ruten og tilskuerne,” lyder det fra den administrerende direktør for arrangørerne, Dorte Vibjerg.

Benyt offentlig transport

Mens flere busruter på dagen vil være omlagt, så vil Metro, S-tog og regionaltog ikke være berørt af arrangementet. Metroen vil endvidere være en god mulighed for tilskuerne og beboerne at komme rundt eller på tværs af ruten under hele eventen.

Trafiktelefon

Giver de trafikale ændringer anledning til spørgsmål til Copenhagen Half Marathon søndag den 18. september, er du velkommen til at kontakte arrangørerne på +45 2223 8333 fra torsdag den 15 september og indtil klokken 15.00 på løbsdagen, hvor afspærringerne ophæves løbende.

Pressen er inviteret til at dække CPH Half

Vi vil gerne invitere pressen til at dække et udsolgt CPH Half fra vores pressecenter på Øster Allé ved start- og målområdet. Der vil være mulighed for at få interviews med vinderne, når de krydser målstregen.

Ansøg om akkreditering her eller kontakt presseansvarlig Thor Thestrup Schnetler på 28453831.

Fakta om Copenhagen Half Marathon

 Siden etableringen i 2015 har CPH Half haft til mål at være blandt verdens hurtigste halvmaraton

  • Discovery sender eventen direkte på Eurosport 2 Danmark fra klokken 11.00 - 13.00
  • Løbet er udsolgt med 25.000 deltagere
  • Copenhagen Half Marathon er et World Athletics Road Race Elite event
  • Løbet arrangeres af Sparta Atletik & Løb & Dansk Atletik
  • Den primære sponsor er: Zalando
  • Founding Partners er: Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune, Wonderful Copenhagen og Sport Event Denmark
  • Øvrige sponsorer og partnere er: Nike, High5, BMW og Sportmaster

Billeder

25.000 løbere vil blandt andet komme forbi Frederiksberg Allé
25.000 løbere vil blandt andet komme forbi Frederiksberg Allé
Download
CPH Half løber gennem flere bydele den 18. september
CPH Half løber gennem flere bydele den 18. september
Download

Information om Sparta Atletik og Løb

Sparta Atletik og Løb
Sparta Atletik og Løb
Gunnar Nu Hansens Plads 11
2100 København Ø

35 26 69 00https://sparta.dk/

Sparta Atletik & Løb arrangerer op mod 20 løb årligt, heriblandt Copenhagen Marathon, Copenhagen Half Marathon og DHL Stafetten Kbh. 

I Sparta Atletik får børn og unge mulighed for at løbe, springe og kaste sig ud i atletikkens discipliner. Desuden udvælges unge talenter, som udvikles til at præstere deres absolut bedste.

Derudover kan man med Sparta Løb kombinere løbetræning med socialt samvær, og der er plads til løbeglade medlemmer på alle niveauer