Ishøj Kommune

Få et gensyn med gangsterkomedien ’Blinkende Lygter’

Del

Tirsdag den 3. november kl. 19 kan du i Kulturium Biograf i Ishøj se den ikoniske film ’Blinkende Lygter’. Filmen bliver vist i forbindelse med ’Klassisk Tirsdag’, hvor biografen i samarbejde med Cinemateket viser seks klassiske film på det store lærred. Billetter koster 50 kr.

”Det er en syg høne, der har lagt det æg, dér.”

Gangsterkomedie-hittet ’Blinkende lygter’, som fyldte biografsale landet over i 2000 og vandt publikumsprisen ved årets Robert-uddeling, kan fejre 20-års jubilæum i november.

Nu kan du genopleve den udødelige klassiker på det store lærred, når Kulturium Biograf i Ishøj viser filmen den 3. november.

Filmen har Søren Pilmark, Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen og Nicolaj Lie Kaas i hovedrollerne, og er instrueret af Anders Thomsen Jensen, som den 19. november har premiere på sin nyeste film ’Retfærdighedens Ryttere’. Også den film kan opleves i Kulturium Biograf.

Om Blinkende Lygter

En kuffert med fire millioner i kontanter, en sportstaske proppet med skarpladte håndvåben og en flok gavflabe på overlevelsestur langt fra deres vante omgivelser.

Velkommen til et gensyn med en sjældent velspillet actionfilm om fire kriminelle mænds venskab og deres udvikling fra hårdkogte københavner-gangstere til socialt accepterede kroværter i det sønderjyske.

Sammen med sine barndomsvenner har Torkild (Søren Pilmark) i årevis smuglet, stjålet og hælet sig gennem livet uden at nå de helt store højder. Ja, et allersidste kup skal afslutte en uglorværdig karriere og gøre ham gældfri, så et nyt liv kan begynde.

Men samme nat står han pludselig over for en alt for stor fristelse.

Billetkøb

Billetter til ’Blinkende Lygter’ koster 50 kr. og kan købes via ishojbio.dk eller i biografens billetsalg.

Ved køb af billet sikres der automatisk afstand imellem selskaberne, ønsker man derfor at sidde flere sammen, til filmen, skal billetterne købes samlet.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder i Kulturium: lilla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum