Ishøj Kommune

Få en eksklusiv musikalsk oplevelse med Charlotte Fich

Del

Den folkekære sanger og skuespiller Charlotte Fich sættes i stævne med spørgsmål om livet på og bag scenen den 12. april kl. 19.30 i Ishøj Kultur Café

Nu kommer det andet arrangement i rækken, som Kultur Caféen kalder ”Tæt på musikken”. Her vil guitarist Dennis Flacheberg komme helt tæt på aftenens kunstner, Charlotte Fich, med spørgsmål om, hvordan hun er sprunget ud som sanger, hvad der gør hende mest glad, og hvad hun frygter mest.

Du får også svar på, om hun er nervøs, før hun skal optræde, og hvordan hun forbereder sig på at skulle på scenen. 

Fokus på melodi og stemme

Charlotte Fich vil præsentere dig for nogle af hendes egne sange, et par af hendes yndlingsnumre og historien om, hvorfor hun holder af netop de sange. Numrene er i en akustisk indpakning, hvor der bliver fokus på den gode melodi og stemme.

Billetter koster 125 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 100 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum