Haderslev Kommune

Få en aktiv start på 2017 - tæl skridt i uge 4 og 5

Del

Den 23. januar skydes endnu en ”Tæl skridt”-kampagne i gang. Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for borgere i Haderslev Kommune og ansatte på kommunens arbejdspladser.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund. Som noget nyt kører kampagnen i 2017 fire gange a to ugers varighed. Første omgang sættes i gang den 23. januar og slutter igen 5. februar. Formålet er at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen

Tæl skridt er for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en oplagt måde at få kickstartet eller vedligeholdt sit nytårsforsæt på. Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden – på tværs af afdelinger og virksomheder. Alle, der når 10.000 skridt i otte ud af kampagnens 14 dage, deltager i lodtrækningen om 25.000 kr.

Tilmelding og deltagelse er simpel:

  1. Saml et hold på minimum tre personer og udnævn en holdkaptajn
  2. Tilmeld jer NU på www.tælskridt.dk – brug betalingskoden ”Haderslev”. Tilmeldingsfrist er den 23. januar 2017.
  3. Gå mindst 10.000 skridt om dagen
  4. Registrér jeres skridt på www.tælskridt.dk

Som altid kan skridttællere lånes hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev Skridttællerne udlåne efter først-til-mølle-princippet hos. Der findes også en app, der kan tælle skridt.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Linette Ebler Rasmussen, Sundhed og Forebyggelse, linr@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 50

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum