Haderslev Kommune

Få en aktiv start på 2016 - tæl skridt i januar

Del

18. januar skydes endnu en "Tæl skridt"-kampagne i gang. Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for borgere i Haderslev Kommune og ansatte på kommunens arbejdspladser.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund og E-Opinion. Kampagnen kører to gange om året. Denne omgang sættes i gang den 18. januar og løber i tre uger, altså uge 3, 4 og 5.

Formålet er at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen

Tæl skridt er for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en oplagt måde at få kickstartet eller vedligeholdt sit nytårsforsæt på.

Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden - på tværs af afdelinger og virksomheder. Som en ekstra gulerod trækker arrangøren lod om 50.000 kr. blandt de hold, der gennemsnitligt har gået 10.000 skridt i 11 ud af kampagnens 21 dage. Derudover trækker Haderslev Kommune lod om lokale præmier.

Tilmelding er enkel og foregår via hjemmesiden www.taelskridt.dk. Husk blot at indtaste vores betalingskode/virksomhedsID tilmelding. Koden er: "Haderslev". På hjemmesiden kan man læse meget mere om kampagnen, om regler og om registrering af skridt.

Husk at du kan tælle alle de skridt med, du går i løbet af dagen - både dem på arbejdet og dem i fritiden. Det eneste, du skal bruge, er en skridttæller. Den kan lånes efter først-til-mølle-princippet hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev.

Der findes også en app, der kan tælle skridt. Som noget nyt har Trafiksikkerhedsgruppen sørget for, at der sammen med skridttællerne udleveres refleksbrikker, så man trygt kan bevæge sig ud i mørket.Kontaktinformation:

Linette Ebler Rasmussen, Sundhed og Forebyggelse, linr@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 50

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum