Haderslev Kommune

Få en aktiv start på 2016 - tæl skridt i januar

Del

18. januar skydes endnu en "Tæl skridt"-kampagne i gang. Haderslev Kommune bakker vanen tro op om kampagnen og betaler deltagergebyret for borgere i Haderslev Kommune og ansatte på kommunens arbejdspladser.

Tæl skridt er en landsdækkende kampagne arrangeret af Dansk Firmaidrætsforbund og E-Opinion. Kampagnen kører to gange om året. Denne omgang sættes i gang den 18. januar og løber i tre uger, altså uge 3, 4 og 5.

Formålet er at få mere aktivitet, socialt samvær og lidt venlig konkurrence ind i arbejdsdagen

Tæl skridt er for alle på arbejdspladsen: Det er motion uden omklædning og en oplagt måde at få kickstartet eller vedligeholdt sit nytårsforsæt på.

Tæl skridt-kampagnen indbyder både til konkurrence og holdånd, når kollegerne dyster med og mod hinanden - på tværs af afdelinger og virksomheder. Som en ekstra gulerod trækker arrangøren lod om 50.000 kr. blandt de hold, der gennemsnitligt har gået 10.000 skridt i 11 ud af kampagnens 21 dage. Derudover trækker Haderslev Kommune lod om lokale præmier.

Tilmelding er enkel og foregår via hjemmesiden www.taelskridt.dk. Husk blot at indtaste vores betalingskode/virksomhedsID tilmelding. Koden er: "Haderslev". På hjemmesiden kan man læse meget mere om kampagnen, om regler og om registrering af skridt.

Husk at du kan tælle alle de skridt med, du går i løbet af dagen - både dem på arbejdet og dem i fritiden. Det eneste, du skal bruge, er en skridttæller. Den kan lånes efter først-til-mølle-princippet hos Sundhed og Forebyggelse i Nørregade 41, 2. sal, Haderslev.

Der findes også en app, der kan tælle skridt. Som noget nyt har Trafiksikkerhedsgruppen sørget for, at der sammen med skridttællerne udleveres refleksbrikker, så man trygt kan bevæge sig ud i mørket.Kontaktinformation:

Linette Ebler Rasmussen, Sundhed og Forebyggelse, linr@haderslev.dk, tlf. 74 34 03 50

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum