FA 2000

FA 2000 INDGÅR INNOVATIVT SAMARBEJDE MED BØRNS VILKÅR

Del

Børns Vilkår og fodboldklubben FA 2000 har underskrevet en 3-årig partnerskabsaftale med udløb 31.12.2023.

FA 2000 er geografisk placeret på Frederiksberg og er en af Danmarks største fodboldklubber målt på medlemstal. Klubben arbejder struktureret med god fodboldtræning og udvikling af lifeskills for alle uanset køn, alder og niveau. Dette arbejde baseres på sunde klubværdier med en moderne ledelse.

Børn er det vigtigste, vi har, og de er vores fælles ansvar. Netop derfor er klubben begejstret for med samarbejdet at kunne bidrage til Børns Vilkårs arbejde for at stoppe svigt af børn og unge, særligt gennem organisationens store indsats med BørneTelefonen. Sammen kan FA 2000 og Børns Vilkår skabe større synlighed omkring BørneTelefonen, og samtidig håber klubben på at opnå støtte fra lokalmiljøet, så flere børn kan få den hjælp, de har brug for.

Med partnerskabsaftalen forpligter FA 2000 sig på at sende minimum 50 % af den økonomiske støtte, som klubben modtager fra virksomheder og privatpersoner til børne- og ungdomsfodbolden, videre til Børns Vilkår som donation. Dertil vil samarbejdet også fremgå tydeligt i kamptrøjernes design. En kamptrøje, som alle børne- og ungdomsspillere (U4-U19) skal bære når de repræsenterer FA 2000. Denne samarbejdsmodel er ikke tidligere set i fodboldmiljøet.

Om samarbejdet udtales der følgende: 


"Samarbejdet med Børns Vilkår er på mange måder helt unikt. Unikt fordi vi som fodboldklub tør stå på mål for de værdier vi har og fordi vi mener, at alle børn fortjener at blive set som dem de er. Vi er meget stolte over at Børns Vilkår kan se en værdi i, at indgå et samarbejde med os og vi ser meget frem til at udvikle dette fremadrettet" – Mads Agner Veng, Klubchef FA 2000

"Det er fantastisk vigtigt for Børns Vilkår at være synlige for børn og unge, og det her samarbejde hjælper os med at gøre endnu flere opmærksomme på, at de altid vil kunne kontakte BørneTelefonen, når der er noget, de synes, er svært" - Lisbet Christoffersen, Chef for Kommunikation, Fundraising og Event hos Børns Vilkår.

 

For yderligere kommentarer: 


Mads Agner Veng – Klubchef FA 2000 (Mobil: 2148 7805) 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om FA 2000

FA 2000
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

http://www.fa2000.dk

FA 2000 er en fodboldklub på Frederiksberg hvor alle, der har lyst til at spille fodbold er velkomne.

Klubben rummer mange forskellige typer af spillere og mennesker. Vi har både plads og ressourcer til dem, der drømmer om at gå hele vejen, breddespillere, flygtningebørn og dem, der bare gerne vil dyrke det gode kammeratskab.

FA 2000 har som en af kun fire fodboldklubber i København klublicens til talentudvikling.

I praksis betyder det, at vi har stort fokus på talentudvikling i aldersgruppen fra U10-U15 drenge, og at vi har formaliseret vores tilgang til træning, udvikling af spillere, organisering af ressourcer og processer i klubben osv. På sigt er det vores ambition også at søge licens til pigeafdelingen. Vi har allerede nu fokus på at skabe et attraktivt pigemiljø.

FA står for Frederiksberg Alliancen. 2000 henviser til året, hvor klubben blev stiftet. Klubben er opstået ved en sammenslutning af klubberne B 1972, Boldklubben Dalgas og Frederiksbergkammeraternes Idrætsforening (FKIF). 

FA 2000 har i dag næsten 2000 medlemmer og er dermed en af Danmarks største fodboldklubber.

Følg pressemeddelelser fra FA 2000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.