EWII A/S

EWII sælger udenlandske vindmøller

Del

14 vindmøller i Tyskland og to svenske vindmølleparker er nu ikke længere en del af EWII Koncernens portefølje. Sådan lyder beskeden fra den koldingensiske energikoncern.

EWII Koncernen frasælger sine udenlandske vindmøller i Tyskland og Sverige
EWII Koncernen frasælger sine udenlandske vindmøller i Tyskland og Sverige

”Det er vores holdning, at vi kan gøre mest for den grønne omstilling i Danmark ved at fokusere vores aktiviteter tættere på vores kunder og samarbejdspartnere. Så det er en strategisk beslutning,” siger Oliver Wolgast, der er direktør for Renewables, Trading og Consulting i EWII Koncernen.

De tyske vindmøller, der er beliggende i henholdsvis Sachsen og Nordrhein-Westfalen, er købt af den tyske energi-virksomhed ENOVA. De to svenskeparker overtages af den svenske energi-koncern, Rabbelshede Kraft.

”Vi overdrager vindmøllerne til to købere, som er fremsynede og kompetente til at drive dem og bruge dem aktivt til at fremme den grønne omstilling i henholdsvis Tyskland og Sverige. Det er vi meget trygge ved,” lyder det fra Oliver Wolgast.

Efter salget har EWII Koncernen 22 vindmøller, der befinder sig i Vestdanmark.

Nøgleord

Kontakter

Oliver Wolgast, direktør for Renewables, Trading og Consulting i EWII Koncernen, på 2442 9283

Billeder

EWII Koncernen frasælger sine udenlandske vindmøller i Tyskland og Sverige
EWII Koncernen frasælger sine udenlandske vindmøller i Tyskland og Sverige
Download

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 550 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum