EWII A/S

EWII overtager virksomheden Fyr Fyret

Del

Fyr Fyret – en virksomhed, der sælger varmepumper på abonnement til private forbrugere – får nye ejere: EWII Koncernen har dags dato overtaget ejerskabet fra sourcing- og servicekoncernen Solar.

For EWII handler opkøbet om at styrke den grønne fremtid, Danmark kigger ind i:

”Vi tror på, at vejen frem for Danmark er varmepumper, både til erhvervsdrivende og til private forbrugere. Varmepumper er bæredygtige og klima-venlige, og sådan mener vi også, at fremtidens forretning skal være,” siger Lars Bonderup Bjørn, der er administrerende direktør i EWII Koncernen.

Med Fyr Fyret i porteføljen har EWII i dag markedets stærkeste tilbud til privatkunderne. Og det er ikke tilfældigt, lyder det fra direktøren.

”Vi har de senere år fokuseret meget af vores forretning på varmepumper, og på området omkring grønne alternativer til de mange olie- og gasfyr, der står rundt omkring i de danske hjem og i mange virksomheder,” siger han og uddyber:

”Vi skal have alt gas udfaset, og det betyder jo, at fyrene skal ud. Med navnet in mente er der ikke så meget tvivl om, hvor Fyr Fyret står henne i den debat - så vi er meget forventningsfulde, og glæder os til at have virksomheden under vores vinger,” siger direktøren.

Fyr Fyret er en foregangsvirksomhed indenfor varmepumpe-området i Danmark: I 2016 lancerede Energistyrelsen en støtteordning, hvor Fyr Fyret sammen med fire andre blev udvalgt på baggrund af deres koncept med varmepumper på abonnementsordning. Formålet var at udbrede kendskabet og brugen af varmepumper som alternativ til fossile gas- og oliefyr.

I dag er der cirka 80.000 oliefyr og 380.000 gasfyr, ifølge tal fra Finansministeriet **.

”Det er for mange. Ud med dem, og ind med nogle grønne varmepumper,” siger Lars Bonderup Bjørn.

*https://ens.dk/ansvarsomraader/energibesparelser/varme-og-ventilation/stoette-til-nyt-forretningskoncept

** https://fm.dk/media/18017/faktaark-til-foerste-del-af-klimahandlingsplanen.pdf

For yderligere information kontakt venligst:

Administrerende direktør i EWII Koncernen, Lars Bonderup Bjørn, på tlf 23 23 71 18. 

Nøgleord

Billeder

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 55 55 55https://ewii.com

EWII Koncernen er med afsæt i Trekantområdet leverandør af el, vand, varme og fiber. Vi sikrer livets selvfølgeligheder med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os. Vi sælger el og energirådgivning til kunder over hele landet. Varme, vand og fiber sælger vi i Trekantområdet. Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund. EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 450 medarbejdere.

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

EWII til konkurrenter: Tag ansvar for jeres el-sælgeres beskidte tricks11.11.2020 12:00:00 CETPressemeddelelse

Det sker jævnligt, at EWII Koncernens kunder bliver ringet op af el-sælgere, der fortæller usandheder om virksomheden. Det har været et problem i mange år - og nu er administrerende direktør i koncernen, Lars Bonderup Bjørn, træt af skiftende forklaringer fra firmaerne bag: "Det er ledelsen i de pågældende firmaer, der har ansvaret. Det vil jeg gerne slå helt fast: Systematisk vildledning som det her kan ikke tørres af på en underleverandør eller på den enkelte sælger. Det er ene og alene ledelsens ansvar,” siger Lars Bonderup Bjørn.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum