EWII A/S

EWII køber konkursramte Conscius

Del

Den aalborgensiske it-virksomhed, Conscius, der 19. august indgav konkursbegæring, bliver nu opkøbt af EWII-koncernen.

EWII-koncernen i Kolding har købt IT-virksomheden Conscius, der nu ændrer navn til EWII Midas Energy A/S. Foto: EWII.
EWII-koncernen i Kolding har købt IT-virksomheden Conscius, der nu ændrer navn til EWII Midas Energy A/S. Foto: EWII.

Det fortæller EWII-koncernens administrerende direktør, Lars Bonderup Bjørn.

EWII benytter sig allerede af et af Conscius it-systemer, Midas, der er et risikostyringsværktøj for elhandel.

”Vi er rigtig godt tilfredse med virksomhedens produkt. Samtidig ser vi et marked, hvor behovet for risikostyringssystemer i energibranchen er større end nogensinde. Så vi har kigget på forretningen og vores vurdering er, at det er muligt at bringe den fremad,” siger Lars Bonderup Bjørn.

EWII-koncernen har købt virksomheden af kurator efter konkursbegæringen, og overtager alle aktiviteter i Conscius inklusive alle 14 medarbejdere.

Selvstændigt selskab i armslængdeforhold

Conscius kommer til at skifte navn til EWII Midas Energy A/S, men fortsætter som selvstændigt firma med et armslængeforhold til moderkoncernen i Kolding.

Den nye direktør i virksomheden, Jane Dahl Christensen, tiltræder med øjeblikkelig virkning.

Jane Dahl Christensen har været tilknyttet Conscius i en periode som konsulent, og kender virksomheden godt. Hun er enig med Lars Bonderup Bjørn i, at der er meget at hente ved at drive virksomheden videre, og har store ambitioner for fremtiden:

”Det er den bedste løsning, medarbejderne og jeg kunne ønske os. Jeg er lettet og glad for, at vi nu har en finansiel stærk ejer, der kan understøtte virksomheden og vores strategi for det kommende år. Det giver os et virkelig stærkt udgangspunkt for at vækste virksomheden – også udover de danske grænser,” siger hun.

Virksomheden overdrages med virkning fra i dag.

Nøgleord

Kontakter

Administrerende direktør i EWII-koncernen, Lars Bonderup Bjørn, på telefon 23 23 71 18
Direktør i EWII Midas Energy A/S, Jane Dahl Christensen, på telefon 20 48 40 58

Billeder

EWII-koncernen i Kolding har købt IT-virksomheden Conscius, der nu ændrer navn til EWII Midas Energy A/S. Foto: EWII.
EWII-koncernen i Kolding har købt IT-virksomheden Conscius, der nu ændrer navn til EWII Midas Energy A/S. Foto: EWII.
Download

Information om EWII A/S

EWII A/S
EWII A/S
Kokbjerg 30
6000 Kolding

70 50 50 50https://ewii.dk

Koncernen har hovedkvarter i Trekantområdet, hvor vi er leverandør af elnet, vand, varme og fiber. Derudover sælger vi el, bredbånd, varmepumper, ladestandere og giver energirådgivning til kunder over hele landet. Vi driver ligeledes elforsyningen på Bornholm. 

Vi bygger Danmarks grønne infrastruktur med høj forsyningssikkerhed, og vi vægter, at det skal være nemt at være kunde hos os.

Vi er med til at forme fremtiden for energibranchen, og spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens intelligente løsninger og fleksible energisystemer for at sikre en optimal udnyttelse af de grønne teknologier. Vi bygger fremtidens fibersamfund og udvikler løsninger til fremme heraf. Vi investerer ansvarligt og fremsynet i udviklingen af vores fælles samfund.

EWII er en af Trekantområdets største private arbejdspladser med mere end 600 medarbejdere. 

Følg pressemeddelelser fra EWII A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra EWII A/S

Energikoncern: Prisstigninger rammer kunder med aconto-betaling hårdt på pengepungen22.9.2022 14:09:08 CEST | Pressemeddelelse

Forbrugere, der vil skifte elselskab, mødes af en aconto-regning på forventet forbrug, før de overhovedet har skiftet leverandør. Det medfører i forvejen urimeligt store straks-betalinger – og med prisstigninger vil det problem forværres, mener EWII Koncernen. Koncernen vil derfor have politikerne til at forbyde selskaber at opkræve betaling før forbrugstidspunktet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum