Danske Spil A/S

Eurovision: Danskerne mere optimistiske end Danske Spil

Del

Kommer Fyr og Flamme videre til finalen, så får 70% af spillerne en ekstra hyggelig aften.

Torsdag aften skal Fyr & Flamme forsvare de danske farver i årets Eurovision semifinale. 10 af de sidste 12 år er Danmark gået videre til finalen, men i år er eksperterne skeptiske omkring de danske chancer.

-Vi vurderer, at Danmark kun har 40% chance for at gå til finalen. Det er første gang i 24 år der synger på dansk, hvilket er et stort minus. Retro 80’er lyden ramte en nostalgisk åre i Danmark, men vi tvivler på den har samme genklang ude i Europa.,” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen

De danske spillere bakker dog voldsomt op om de danske chancer. Hele syv af 10 spil er sat på Fyr & Flammes videre deltagelse, så ender vi i finalen, er der råd til en ekstra stor slikskål i mange hjem.

Kommer Danmark i finalen, så giver Danske Spil lige nu pengene 2,55 gange igen. Aktuelle odds findes her:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/11718/underholdning/international/international-eurovision/outrights?outrightseventid=4778612

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum