Europcar

Europcar indgår partnerskab med SAS

Del

Danmarks største biludlejningsvirksomhed, Europcar, indgår i et nyt samarbejde med SAS, der sikrer flypassagererne fleksible mobilitetsløsninger.

Nyt samarbejde mellem Europcar og SAS skal sikre flypassagerer fleksible mobilitetsløsninger. Foto: PR.
Nyt samarbejde mellem Europcar og SAS skal sikre flypassagerer fleksible mobilitetsløsninger. Foto: PR.

Europcar, der er en del af Europcar Mobility Group og Europas førende inden for biludlejningsservice, indtræder i et partnerskab med SAS – det ottendestørste flyselskab i Europa og medlem af Star Alliance, der forbinder mere end 123 destinationer i Europa, USA og Asien.

SAS’ passagerer vil få glæde af den fleksible service, som Europcar sikrer med biludlejningsnetværkets brede dækning. Når der bestilles en flyrejse, får kunden nem adgang til Europcars lejebiler samt relevante specialtilbud i forbindelse med kundens rejse.

Europcar er glad for det strategiske samarbejde og for at få adgang til SAS' store kundebase.

– Vi er glade for at samarbejde med Scandinavian Airlines, hvilket støtter mobiliteten hos vores fælles kunder. Europcar og SAS deler de samme værdier med hensyn til kundetilfredshed, og med vores erfaring og en bred vifte af skræddersyede og eksklusive tjenester er vi overbeviste om vores evne til at ledsage passagererne på både første og sidste del af rejsen, udtaler Siham El Haïl, leder af internationale partnerskaber, Europcar Mobility Group.

Nøgleord

Kontakter

Anne Rahbek
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 26
ara@epicent.dk

Billeder

Nyt samarbejde mellem Europcar og SAS skal sikre flypassagerer fleksible mobilitetsløsninger. Foto: PR.
Nyt samarbejde mellem Europcar og SAS skal sikre flypassagerer fleksible mobilitetsløsninger. Foto: PR.
Download

Links

Information om Europcar

EuropcarOm Europcar Mobility Group

Europcar Mobility Group er en betydningsfuld spiller på markedet for mobilitet og er børsnoteret på Euronext Paris.

Gruppens mission er at være det foretrukne valg inden for mobilitetsservice ved at tilbyde attraktive alternativer til bilejerskab med en lang række mobilitetsløsninger: Leje af bil, varevogn og lastbil, chaufførservice og bildeling. En høj kundetilfredshed udgør grundpillen i gruppens mission såvel som blandt medarbejderne, og dette engagement giver brændstof til en kontinuerlig udvikling af nye ydelser.

Europcar Mobility Group arbejder ved at flere brands imødekommer hvert specifikt kundebehov: Europcar® - førende i Europa på udlejning af køretøjer, Goldcar® - Europas største lavprisselskab for biludlejning, InterRent® - brandet der giver valuta for pengene målrettet fritidsrejsende og Ubeeqo® - en europæisk virksomhed, som specialiserer sig i mobilitets- og flådeløsninger for både virksomheder og slutbrugermarkedet.

Europcar Mobility Group udbyder deres mobilitetsløsninger verden over, gennem et omfattende netværk i 133 lande. (inklusive 16 helejede datterselskaber i Europa, to i Australien og New Zealand, franchisetagere og partnere).

Se nærmere information på vores hjemmeside: europcar-mobility-group.com

Følg pressemeddelelser fra Europcar

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europcar

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum