Europcar

Europcar Danmark sparer på vandet

Del

I løbet af 2017 har Europcar Group sparet, hvad der svarer til 31 olympiske svømmebassiner fyldt med vand, ved at nytænke rengøringen af deres biler. På udlejningsstationen i Lyngby klargøres 94 procent af bilerne uden brug af vand.

Efter lanceringen af CSR-projektet Commit Together! og i anledning af den internationale vand-dag, World Water Day, er Europcar Group stolt over at kunne meddele resultaterne af deres bestræbelser for at begrænse vandforbruget i forbindelse med rengøringen af sine køretøjer.

Siden sidste år har Europcar Group implementeret et nyt europæisk program med henblik på at revidere den systematiske rengøring af sine køretøjer. Baseret på nogle faste kriterier vurderes det reelle behov for rengøring efter hver udlejning for hvert køretøj. Der vurderes, om køretøjet har brug for en grundig rengøring, eller om en lettere delvis tør rengøring er tilstrækkelig. Derved undgås flytning af biler, og der spares på det relaterede vandforbrug.

Skovlunde og Lyngby viser vejen i Danmark

13 procent af de køretøjer, der gennem datterselskaber er udlejet af Europcar Group i løbet af 2017, er blevet renset uden brug af vand. Det har gjort det muligt at spare en vandmængde, der svarer til 31 fyldte olympiske svømmebassiner.

– Europcar Danmark deltager i Commit Together!-strategien ved at fokusere på at reducere vandforbruget på vores danske udlejningsstationer. I Skovlunde har vi investeret i ny bilvask, som har reduceret vandforbruget med 60 procent. I Lyngby klargør vi nu 94 procent af vores biler helt uden brug af vand, og flere af vores udlejningsstationer følger trop med fokus på at reducere vandforbruget, siger Carsten Malmros, Regional Manager, Europcar Danmark.

Som en del strategien i forbindelse med Commit Together! har Europcar Group sat som mål, at 20% af deres køretøjer skal rengøres uden brug af vand i 2020.

Nøgleord

Kontakter

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Links

Information om Europcar

EuropcarOm Europcar Gruppen

Europcar Gruppen er en betydningsfuld spiller på markedet for mobilitet og er børsnoteret på Euronext Paris. Gruppens mission er at fungere som et attraktivt alternativ til bilejerskab ved at tilbyde en lang række mobilitetsløsninger: Leje af bil, varevogn og lastbil, chaufførservice og bildeling. En høj kundetilfredshed udgør grundpillen i gruppens mission såvel som blandt medarbejderne, og dette engagement giver brændstof til en kontinuerlig udvikling af nye ydelser.

Gruppen arbejder ved at flere brands imødekommer hvert specifikt kundebehov: Europcar® - førende i Europa på udlejning af køretøjer, Goldcar® - Europas største lavprisselskab for biludlejning, InterRent® - brandet der giver valuta for pengene målrettet fritidsrejsende og Ubeeqo® - en europæisk virksomhed, som specialiserer sig i mobilitets- og flådeløsninger for både virksomheder og slutbrugermarkedet.

Gruppen udbyder deres mobilitetsløsninger verden over, gennem et omfattende netværk i 130 lande og områder, (inklusive 14 helejede datterselskaber i Europa, to i Australien og New Zealand, franchisetagere og partnere).

Se nærmere information på vores hjemmeside: europcar-group.com

Følg pressemeddelelser fra Europcar

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europcar

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum