Middelfart Sparekasse

Europas syvendebedste arbejdsplads er fra Middelfart

Del

Great Place to Work kårede onsdag den 5. juni Europas bedste arbejdspladser 2019. Middelfart Sparekasse blev nummer syv

Middelfart Sparekasse er Europas syvendebedste arbejdsplads i 2019.
Middelfart Sparekasse er Europas syvendebedste arbejdsplads i 2019.

Mens hele Danmark fulgte med i folketingsvalget, sad en stor forsamling af repræsentanter fra Europas bedste arbejdspladser onsdag aften i Stockholm og fejrede de bedste af de bedste.

Den internationale organisation Great Place to Work uddelte hæder til Europas bedste arbejdspladser ved et gallaarrangement i Nobelprissalen. For tredje år i træk kom Middelfart Sparekasse i top 10, i 2019 med en syvendeplads.

- Det er vigtigt for os at være en god arbejdsplads. Selvfølgelig for medarbejdernes skyld, men så sandelig også for kundernes skyld. Vi lever af tilfredse kunder, og første skridt mod tilfredse kunder er at have dygtige og motiverede medarbejdere, som giver en service ud over det sædvanlige, siger Martin Baltser, adm. direktør i Middelfart Sparekasse.

En fast deltager i konkurrencen

Sparekassen har deltaget i kåringen af Danmarks og Europas bedste arbejdspladser siden 2002, og undervejs er det blevet til fire førstepladser og en række placeringer i den nationale top tre. På europæisk plan er den bedste placering en andenplads.

- Det er selvfølgelig rart med hæderen, men det vigtigste ved at deltage er nu engang, at det sikrer, at vi altid har fokus på at gøre vores arbejdsplads endnu bedre, siger Martin Baltser.

Fokusset på den gode arbejdsplads ses også i Sparekassens nye strategi. Her er to af indsatsområderne medarbejdertilfredshed og medarbejdernes tilfredshed med deres nærmeste leder.

-  Vi ved, at den nærmeste leder har stor betydning for trivslen på arbejdspladsen. Derfor bruger vi en del ressourcer på at gøre vores i forvejen dygtige ledere endnu bedre, siger Martin Baltser.

Kontakter

Billeder

Middelfart Sparekasse er Europas syvendebedste arbejdsplads i 2019.
Middelfart Sparekasse er Europas syvendebedste arbejdsplads i 2019.
Download

Links

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Forretningsmodellen har vist sig bæredygtig gennem mange år. Sparekassen har i dag ca. 80.000 kunder, egenkapitalen har rundet 1,2 mia. kr., og i 2019 var resultatet for første halvår et overskud før skat på koncernniveau på 70 mio. kr.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum