Danske Spil A/S

Europæiske favoritsejre giver den bedste Oddset-uge i seks år

Del

Ikke siden 2015 har Oddset-spillerne hevet flere penge ud af Danske Spil over en uge.

Næsten alle de store hold levede op til favoritværdigheden, da der i weekenden var sæsonpremiere i flere af de store europæiske fodboldligaer.

Manchester United, Chelsea, Liverpool, Real Madrid og FC Barcelona vandt alle med mere end et mål, og der blev generelt scoret rigtig mange mål.

Det betød, at der var rigtig mange og store udbetalinger fra Danske Spil.

- Sidste uge og især weekenden var generelt rigtig god for vores kunder, og der er faktisk ikke blevet udbetalt flere penge på Oddset i løbet af en uge i mere end seks år, fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddssætter i Danske Spil.

Oddset-spillerne kom ud af sidste uge med et overskud på 11 millioner kroner. Det er den andenstørste gevinst set over en uge nogensinde.

Og det skyldes især weekendens resultater.

- Det er generelt rigtig godt for vores kunder, når der bliver scoret mange mål, og når favoritterne vinder med flere mål, og i denne weekend var der mere end odds 2 på sejre til for eksempel Atletico Madrid og FC København. Det er medvirkende til, at der har været mange kuponer med høje odds, der er gået hjem, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

Odds 2.300 og Braithwaite-succes
Det højeste odds på en vinderkupon fra weekenden landede på godt 2.300, hvilket gav næsten 47.000 kroner for en indsats på en flad tyver.

En anden Oddset-spiller satte 100 kroner på en kupon med odds 825,87 og vandt 82.587 kroner, og der var i over weekenden 20 vinderkuponer, hvor oddset var over 500.

- Det er virkelig sjældent, at vi ser så mange ramme kuponer med så høje odds, som det har været tilfældet i weekenden, fortæller Peter Emmike Rasmussen.

En enkelt spiller fra Svendborg havde forudset, at Martin Braithwaite ville brænde banen af med to mål og en assist i FC Barcelonas 4-2 sejr over Real Sociedad. Det gav 27.200 kroner for en indsats på 50 kroner.

For at finde rekorden for det største ugentlige Oddset-overskud til kunderne skal vi tilbage til uge 3 i 2015. Dengang hev de 20 millioner kroner ud af Danske Spil.

For yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Peter Emmike Rasmussen, oddssætter i Danske Spil, mail: per@danskespil.dk, tlf: 29455176

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum