Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV er stolte over at have modtaget årets pris for “Årets rejseforsikring 2022” – uddelt af Rejseforsikringsguiden.dk

Del
Dette års vinder af “Årets rejseforsikring” blev offentliggjort i dag, d. 20 december 2022. Den stolte vinder af “Årets rejseforsikring 2022 blev Europæiske ERV.

Dette års vinder af “Årets rejseforsikring” blev offentliggjort i dag, d. 20 december 2022. Den stolte vinder af “Årets rejseforsikring 2022 blev Europæiske ERV.

Europæiske ERV vandt prisen på baggrund af kundeanmeldelser, dækninger og priser i 2022 for forsikringsselskaber og -agenter på det danske marked. Prisen uddeles af rejseforsikringsguiden.dk som forbrugervejledning i forbindelse med rejseforsikringer.

Ud over at have vundet prisen ”Årets rejseforsikring”, vandt Europæiske ERV også i to af tre underkategorier:

  • Bedste kundeanmeldelser 2022
  • Bedste pris 2022

Stolt vinder

Det er tredje gang Europæiske ERV vinder prisen. Peter Steen Olsen, pressetalsmand, udtalte til Rejseforsikringsguiden.dk:

"Vi er meget glade for og stolte over at vinde prisen som Årets Rejseforsikring. Det er fantastisk at vores hårde arbejde i disse særlige udfordrende tider bliver anerkendt og værdsat af kunderne. Vi arbejder ihærdigt for at give vores kunder den bedste service og skabe tryghed både før, under og efter deres rejse. Det er stor ære at modtage denne pris og et kæmpe skulderklap til hele vores organisation, som hver dag arbejder benhårdt for at skabe tryghed for kunden på deres rejse.”

Læs den fulde historie på https://www.rejseforsikringsguiden.dk/aarets-rejseforsikring-2022-europaeiske-erv

Kontakter

Billeder

Information om Europæiske ERV A/S

Europæiske ERV A/S
Europæiske ERV A/S
Frederiksberg Allé 3
1621 København V

https://www.europaeiske.dk/privat/

Europæiske ERV er Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab. Vi er del af den tyske forsikringsgruppe ERGO, som har mere end 37.000 ansatte på verdensplan. Vi har stået for tryggere rejser i mere end 100 år til en stor del af alle danske turister, erhvervsrejsende og deres arbejdsgivere, som har betroet os at stå for deres rejseforsikringer. Takket være mange års erfaring og specialudviklede rejseforsikringer kan vores kunder roligt tage af sted – og være trygge før, under og efter deres rejse. Sammen med vores svenske afdeling har vi mere end 1,2 millioner kunder og 7 millioner kortkunder. Læs mere på erv.dk.

Følg pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europæiske ERV A/S

Danskere i stort tal vil snart indtage de europæiske pister10.11.2022 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt. Sidste år genoptog mange danskere deres skiferie. I 2022 ser det ud til, at endnu flere danskere vil på ski, nu hvor corona-restriktionerne er ophævet. Hos rejseforsikringsselskabet Europæiske ERV sporer man stor interesse for at komme på skiferie. Markant mere end i 2021. Der er allerede nu en stigning på 142 % i antallet af solgte tillægsforsikringer for vintersport til den kommende skisæson.

For første gang kan selvstændige og mindre virksomheder købe årsrejseforsikring direkte online5.10.2022 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Normalt skal virksomheder registrere antallet af rejsedage på deres medarbejdere og rapportere dette til forsikringsselskabet eller mægleren årligt. Det giver en del administration som et mindre foretagende oftest ikke har tid til. Sådan er det ikke med den nye årsrejseforsikring fra Europæiske ERV for mindre erhverv. Her skal man blot angive hvor mange ansatte man er i firmaet, og så udstedes der en police øjeblikkeligt.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum