Danske Spil A/S

Esbjerg og Odense går ind til håndboldsæsonen som favoritter

Del

Og en træfsikker skytte fra Viborg er storfavorit til at blive topscorer igen.

Når dameligaen er afgjort til næste år, vil det formentlig være Odense Håndbold eller Team Esbjerg, der ligger øverst i tabellen.

Det vurderer Danske Spil, inden sæsonen i den bedste kvindelige håndboldrække begynder i aften.

Og der er en lille overvægt i favoritværdigheden til Team Esbjerg, fortæller Mads Mortensen, der er oddssætter i Danske Spil.

- En af Esbjergs bedste spillere Estevana Polman er skadet, men Esbjerg har et fantastisk hold med flere store profiler, heriblandt den norske landsholdsstjerne Henny Reistad, siger oddssætteren.

- Odense er forsvarende danske mestre og har også et stærkt hold, og vi tror, at de to hold kommer til at køre parløb i toppen af ligaen. Men vi vurderer, at Esbjerg er en lille smule større favoritter end Odense.

Danske Spil giver pengene 2 gange igen, hvis Team Esbjerg bliver danske mestre. Oddset-spillerne virker til at være enige i, at favoritværdigheden ligger i Esbjerg, for cirka 40 procent af alle spil på den kommende danske mester er sat på Team Esbjerg.

Der er odds 2,80 på et dansk mesterskab til Odense Håndbold, og Viborg er tredjefavorit til odds 5.

- Viborg kan også godt blande sig i topstriden, men holdet er meget afhængigt af Kristina Jørgensen, der blev suveræn topscorer i dameligaen i sidste sæson. Og det kan blive svært for dem, hvis hun skulle blive skadet, siger Mads Mortensen.

Viborg-topscorer igen
Hvis Kristina Jørgensen holder sig fri af skader, skal der ifølge Danske Spil gå meget galt, hvis hun ikke skal komme til at score flest mål i sæsonen.

Med odds 2,25 er den danske landsholdsspiller storfavorit til at snuppe titlen som topscorer.

- Kristina Jørgensen blev suveræn topscorer i sidste sæson med 269 mål, 51 mål mere end nummer to på listen. Og hun er også vores favorit til at blive topscorer i dameligaen i denne sæson, siger Mads Mortensen.

Med odds 6 er førnævnte Henny Reistad andenfavorit til at blive topscorer.

Op og ned igen
I den anden ende af tabellen bliver det formentlig en kamp mellem Ringkøbing og Skanderborg om ikke at ende på sidstepladsen.

Førstnævnte, der lige er rykket op i dameligaen, er ifølge Danske Spil favorit til at ende på den lidet attraktive 14. plads.

- Oprykkerne har det oftest meget svært i dameligaen, og det er som regel også dem, der tager turen ud af dameligaen igen, siger Mads Mortensen.

Der er odds 2 på, at Ringkøbing slutter sidst, mens Skanderborg giver odds 2,70.

For yderligere info:
-Mads Mortensen, oddssætter i Danske Spil, mail: mmo@danskespil.dk, tlf: 26391531
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum