Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune vaccinerer mod COVID-19

Del

Esbjerg Kommune tilbyder nu vaccination mod COVID-19 på udvalgte dage i Bramming, Gørding, Hviding, Tjæreborg og Esbjerg. Tilbuddet er et supplement til Region Syddanmarks og de praktiserende lægers vaccinationstilbud.

Esbjerg er en af de kommuner, hvor coronasmitten i øjeblikket er høj. Vaccination er et af de vigtigste værktøjer i kampen mod corona, og derfor går kommunen nu ind og bidrager i arbejdet med at få flest mulige vaccineret.

- I en tid, hvor coronasmitten stiger voldsomt, vil vi gerne hjælpe med til, at flest muligt hurtigt kan blive vaccineret. Region Syddanmark er i gang med at skrue op for deres vaccinationsindsats, men det tager tid at komme op i gear og skaffe bemanding. Derfor går vi nu ind og giver en hånd med i form af midlertidige vaccinationssteder en række steder i kommunen, siger direktør for Fritid, Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

På kommunens midlertidige vaccinationssteder er det sygeplejersker fra Esbjerg Kommune, der vaccinerer og observerer borgerne, når de er blevet vaccineret. Det er muligt at blive vaccineret med Pfizer/BioNTech og Moderna, og tilbuddet omfatter både første, andet og tredje stik. Tilbuddet er et supplement til Region Syddanmarks og de praktiserende lægers vaccinationstilbud.

Man skal have modtaget en invitation til vaccination i sin eBoks eller pr. brev for at kunne gøre brug af tilbuddet. Gravide og børn under 15 år kan ikke bruge kommunens vaccinationstilbud.

Her kan man blive vaccineret mod COVID-19

Bramming Mulitisal, Idræts alle 10, 6740 Bramming
Lørdag den 11. december kl. 10-19

Gørding-hallen, Skolegade 14, 6690 Gørding
Søndag den 12. december kl. 10-19

Hviding kulturhus, Egebækvej 30, 6760 Ribe
Torsdag den 16. december kl. 10-19

Sirius seniorbo, Krebsehusene 10, 6710 Esbjerg V
Fredag den 17. december kl. 10-19

Plejehjemmet Bytoften, Bytoften 67, 6710 Esbjerg V
Lørdag den 18. december kl. 10-19

Hal 2, Skolevej 39, 6731 Tjæreborg
Søndag den 19. december kl. 10-19

Tidsbestilling til vaccination er nødvendig. Bestil tid på tlf. 20 47 37 73. Telefonen er åben hverdage kl. 8 - 16 fra og med torsdag den 9. december.

Medbring det gule sundhedskort.

Kontakter

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum