Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune vaccinerer mod COVID-19

Del

Esbjerg Kommune tilbyder nu vaccination mod COVID-19 på udvalgte dage i Bramming, Gørding, Hviding, Tjæreborg og Esbjerg. Tilbuddet er et supplement til Region Syddanmarks og de praktiserende lægers vaccinationstilbud.

Esbjerg er en af de kommuner, hvor coronasmitten i øjeblikket er høj. Vaccination er et af de vigtigste værktøjer i kampen mod corona, og derfor går kommunen nu ind og bidrager i arbejdet med at få flest mulige vaccineret.

- I en tid, hvor coronasmitten stiger voldsomt, vil vi gerne hjælpe med til, at flest muligt hurtigt kan blive vaccineret. Region Syddanmark er i gang med at skrue op for deres vaccinationsindsats, men det tager tid at komme op i gear og skaffe bemanding. Derfor går vi nu ind og giver en hånd med i form af midlertidige vaccinationssteder en række steder i kommunen, siger direktør for Fritid, Sundhed & Omsorg i Esbjerg Kommune, Arne Nikolajsen.

På kommunens midlertidige vaccinationssteder er det sygeplejersker fra Esbjerg Kommune, der vaccinerer og observerer borgerne, når de er blevet vaccineret. Det er muligt at blive vaccineret med Pfizer/BioNTech og Moderna, og tilbuddet omfatter både første, andet og tredje stik. Tilbuddet er et supplement til Region Syddanmarks og de praktiserende lægers vaccinationstilbud.

Man skal have modtaget en invitation til vaccination i sin eBoks eller pr. brev for at kunne gøre brug af tilbuddet. Gravide og børn under 15 år kan ikke bruge kommunens vaccinationstilbud.

Her kan man blive vaccineret mod COVID-19

Bramming Mulitisal, Idræts alle 10, 6740 Bramming
Lørdag den 11. december kl. 10-19

Gørding-hallen, Skolegade 14, 6690 Gørding
Søndag den 12. december kl. 10-19

Hviding kulturhus, Egebækvej 30, 6760 Ribe
Torsdag den 16. december kl. 10-19

Sirius seniorbo, Krebsehusene 10, 6710 Esbjerg V
Fredag den 17. december kl. 10-19

Plejehjemmet Bytoften, Bytoften 67, 6710 Esbjerg V
Lørdag den 18. december kl. 10-19

Hal 2, Skolevej 39, 6731 Tjæreborg
Søndag den 19. december kl. 10-19

Tidsbestilling til vaccination er nødvendig. Bestil tid på tlf. 20 47 37 73. Telefonen er åben hverdage kl. 8 - 16 fra og med torsdag den 9. december.

Medbring det gule sundhedskort.

Kontakter

Arne Nikolajsen, direktør, Fritid, Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune,
tlf. 23 47 71 28

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Hunderup Sejstrup lægger sidste hånd på fælles solcelleanlæg3.8.2022 11:48:39 CEST | Pressemeddelelse

Hunderup Sejstrup går med nyt solcelleanlæg forrest i den grønne omstilling. Som det første lokalsamfund indgik landsbyen i 2021 en klimasamarbejdsaftale med Esbjerg Kommune. En aftale, som skal støtte lokalsamfundet i at få realiseret deres klimadrømme og bidrage til kommunens ambition om at blive CO2-neutral i 2030. En af drømmene var et stort, 400 kilowatts solcelleanlæg, og den drøm er nu blevet til virkelighed. Lokale frivillige monterede tirsdag den 2. august de sidste paneler i anlægget.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum