Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune skal have ny direktør for Teknik & Miljø

Del

Direktør Erik Jespersen har sagt op og forlader Esbjerg Kommune med udgangen af september.

Direktør for Teknik & Miljø Erik Jespersen.
Direktør for Teknik & Miljø Erik Jespersen.

Erik Jespersen, der har været ansat som direktør for Teknik & Miljø ved Esbjerg Kommune i tre år, har fået nyt job. Den 1. oktober starter Erik Jespersen som direktør ved By & Kultur forvaltningen i Odense Kommune.

Erik Jespersen har blandt andet været med til at omsætte byrådets ønsker og visioner.

"Jeg vil gerne ønske Erik Jespersen tillykke med det nye job i Odense. Vi har været meget glade for at arbejde sammen med Erik Jespersen, der har været med til at videreudvikle mange spændene projekter i Esbjerg Kommune, og som har haft et rigtig godt samarbejde med Esbjerg Byråd", siger Jesper Frost Rasmussen, der er borgmester i Esbjerg Kommune.

Kommunaldirektør Rikke Vestergaard har også været meget glad for samarbejdet med Erik Jespersen.

"Erik Jespersen har bidraget med mange nye ideer og tiltag til Teknik & Miljø. Erik Jespersen har bidraget til et godt samspil i direktionen, og jeg er sikker på at Odense Kommune også vil få stor glæde af Erik Jespersens mangeårige erfaring og kreative ideer", siger Rikke Vestergaard.

Ansættelsen af en ny direktør til Teknik & Miljø bliver sat i proces nu, og stillingen vil blive slået op hurtigst muligt.

Kontakter

Kommunikationschef Thomas Reil på mobil 21379284 eller thar@esbjerg.dk.

Billeder

Direktør for Teknik & Miljø Erik Jespersen.
Direktør for Teknik & Miljø Erik Jespersen.
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er landets femtestørste by og Danmarks EnergiMetropol. Vi har sat ambitiøse klimamål og går forrest i den bæredygtige udvikling, hvor byen spiller en central rolle for hele Europas grønne kurs.

I Esbjerg Kommune er pionerånd og viljen til fremdrift en del af DNA'et, og der er ikke langt fra idé til handling. Vores nye mål for Esbjerg er at blive et fyrtårn inden for oplevelser og kultur. Her er allerede masser af spændende muligheder, og nu sætter vi turbo på, så endnu flere får øje på Esbjerg.

Danmarks ældste by, Ribe, ligger i Esbjerg Kommune, og her emmer det af kultur og charme, lige som stationsbyen Bramming er populær og driftig. Samtidig nyder Esbjerg Kommune godt af en perlerække af aktive landsbyer med stærke fællesskaber.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum