Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune inviterer til digitalt borgermøde om grønne områder

Del

Alle interesserede inviteres til digitalt borgermøde om, hvordan de grønne områder i Esbjerg Kommune skal udvikles. Park, skov og friluftsliv er i centrum, når kommunen og borgere mødes digitalt den 2. marts.

Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune arbejder på en ny plan for park, skov og friluftsliv. En plan, som skal sætte retningen for, hvordan de grønne områder i kommunen skal udvikle sig i fremtiden. For at sikre et godt resultat inviterer kommunen brugerne på banen i form af et digitalt borgermøde.

- I Esbjerg Kommune har vi mange parker, naturområder og grønne udflugtsmål. Ikke mindst i denne tid med corona bruger rigtigt mange de grønne omgivelser som et frirum. Vi arbejder for, at kommunens grønne områder bliver endnu bedre. Derfor vil vi gerne høre borgernes meninger om, hvordan fremtidens grønne områder skal planlægges og indrettes, siger formand for Teknik & Byggeudvalget Søren Heide Lambertsen.

Alle interesserede opfordres til at deltage i det digitale borgermøde, som holdes tirsdag den 2. marts kl. 16.30 - 18.30. Mødet foregår via programmet Zoom. Tilmeldte vil få tilsendt et link til mødet. Man kan tilmelde sig borgermødet ved at sende en mail senest den 28. februar til vejogpark@esbjerg.dk.

På borgermødet vil der blive sat fokus på, hvordan de grønne områder kan danne ramme om fritidsaktiviteter og friluftsliv, sikre en høj biodiversitet og gøre kommunes byer bæredygtige og gode at bo i.

Kontakter

Søren Heide Lambertsen, formand for Teknik & Byggeudvalget i Esbjerg Kommune, srlam@esbjergkommune.dk, tlf. 40 12 24 12

Billeder

Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum