Blockbuster

Erotisk drama var den mest sete film i 2018

Del

’Fifty Shades – Fri’ var den mest sete film hos Blockbuster i 2018. Hele fire film på top 10 er Marvel-film, mens ingen danske film kunne konkurrere med Hollywood.

Danskerne er vilde med Fifty Shades, og hvor de to første film i trilogien begge var blandt de mest sete film i henholdsvis 2015 og 2017, vifter den sidste film de andre af pinden og indtager årets førsteplads. 

”Bøgerne om Anastasia og Christian Greys erotiske og eksperimenterende forhold har jo taget hele verden med storm, og derfor er det ikke så underligt, at filmene også er blevet publikumsfavoritter. Lidt mere overraskende, men bestemt fortjent, er det, at hele fire ud af de ti mest sete film i 2018 er Marvel-film. Det vidner om, at vi danskerne er store fans af superhelte, og det er virkelig vildt, at der er en Marvel-film på både anden-, tredje- og fjerdepladsen,” siger Casper Hald, direktør i Blockbuster.  

Det mest overraskende ved årets top 10 er dog, at ’Harry Potter og de vises sten’, som er den første Harry Potter-film, er med i top 10.

”Hos Blockbuster ser vi en tydelig tendens til, at filmklassikere som f.eks. Harry Potter og Ringenes Herre får et markant boost under ferie og højtider, hvor de samler hele familien i sofaen, men det er dog sjældent, at en af dem når helt op i top 10 over årets mest sete film,” fortæller Casper Hald.

Ud over Harry Potter, som nok mest er til lidt større børn, har ’Coco’ og ’Emoji Filmen’ været børnenes favoritter i 2018, men i modsætning til andre år har ingen danske film nået top 10.

”Der har simpelthen ikke været de helt store danske film til at konkurrere med Hollywood i 2018. Det kommer der dog i år, hvor vi forventer, at både ’Journal 64’ og ’Ternet Ninja’ ender i top 10 over de mest sete film i 2019,” siger Casper Hald.

Top 10 over årets mest sete film hos Blockbuster

  1. Fifty Shades – Fri
  2. Avengers: Infinity War
  3. Thor – Ragnarok
  4. Deadpool 2
  5. Harry Potter og de vises sten
  6. Kingsman – The Golden Circle
  7. Black Panther
  8. The Hitman’s Bodyguard
  9. Coco
  10. Jurassic World: Fallen Kingdom

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterTDC købte i 2014 varemærket BLOCKBUSTER, og lancerede i 2015 streamingtjenesten i Danmark, mens Norge, Sverige og Finland fulgte efter i 2017. Blockbuster udgiver alle premierefilm direkte fra biografen og giver samtidig danskerne adgang til en lang række film, som ikke får dansk biografpremiere. Blockbuster har i dag ca. 10.000 film, der kan lejes i 48 timer eller købes. Mere end 300.000 danskere har i 2017 set film på Blockbuster, hvor der kun betales per film og altså ikke skal købes et abonnement. Se det store udvalg af film og serier på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

Her er fem nye anmelderroste film, der får premiere på Blockbuster i juni29.5.2019 08:10:08 CESTPressemeddelelse

I juni måned bliver en række nye anmelderroste danske og internationale film tilgængelige på Blockbuster. Her kan man bl.a. opleve Mads Mikkelsens imponerende indsats i katastrofefilmen ‘Artic’ eller se resultatet af Christian Bales vilde forvandling til rollen som Dick Cheney i ‘VICE’, der indbragte ham en Golden Globe og en Oscar-nominering i kategorien “Bedste Mandlige Hovedrolle”.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum