Aalborg Kongres & Kultur Center

Erik Gundersen går på jagt i kørestol

Del

Tidligere speedwaykører og verdensmester, Erik Gundersen, holder foredrag om, hvordan han går på jagt som handicappet. Det sker på Outdoor 2019 – Natur, jagt og lystfiskeri i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) i denne weekend, som er en af Danmarks specialmesser for udendørslivet.

Den 17-dobbelte verdensmester Erik Gundersen fortæller om, hvordan han er jæger, på trods af det handicap han fik efter en speedwayulykke i England for godt 25 år siden. Efter ulykken kæmpede han sig tilbage til livet – og kæmpede sig ikke mindst til at kunne udleve sin passion for jagten, som blandt andet foregår med en specialfremstillet hocksitz og jagtvåben.

Mit handicap er blevet en følgesvend. Der er en vej til alting, hvis man er indstillet på at gøre en ekstra indsats, har Erik Gundersen tidligere udtalt til Billed-Bladet.

Foredraget foregår lørdag 9. februar kl. 13 og 15.

Ekspert fortæller om undervandsjagt
Den naturlige jagt, mand og dyr, vinder mere og mere indpas, og blandt en af nichejagtformerne er undervandsjagt, også kaldet uv-jagt. Det bliver der også sat spot på blandt andet med foredragsholderen og undervandsjægeren, Morten Rosenvold Villadsen, som vil fortælle om og give gode råd til undervandsjagt.

Foruden at være undervandjæger er Morten Rosenvold Villadsen også Danmarksmester i fridykning og forfatter, og har man mod på at kaste sig ud i et dyk, vil der under hele messen være mulighed for et prøvedyk i en stor tank – som måske kan det være startskuddet til at blive undervandsjæger.

Foredraget med Morten Rosenvold Villadsen sker søndag 10. februar kl. 14.

Det bliver sjette gang den store outdoormesse slår dørene op, når Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) byder inden for 8., 9. og 10. februar til tre spændende dage i natur, jagt og lystfiskeriets tegn. Omkring 100 udstillere står klar til at vise de nyeste produkter og spændende oplevelser på markedet, og der er igen lagt ekstra meget fokus på et stærkt fagligt program.

OUTDOOR 2019 – Natur, Jagt & Lystfiskeri finder sted i Aalborg Kongres & Kultur Center 8., 9. og 10. februar. Åbningstiderne er fredag kl. 12-17, lørdag og søndag kl. 10-17Entré: Dagsbillet online: 80 kr., dagsbillet i indgangen: 100 kr., partoutbillet online: 120 kr., partoutbillet i indgangen: 150 kr.

Kontakter

Yderligere information om messen kan findes på www.outdoormesse.dk. Kontakt også gerne messe- og udstillingschef Else Herfort tlf. 9935 5518, ehe@akkc.dk herom.

Billeder

Information om Aalborg Kongres & Kultur Center

Aalborg Kongres & Kultur Center
Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Plads 4
9000 Aalborg

+45 99 35 55 55http://www.akkc.dk/

Følg pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aalborg Kongres & Kultur Center

Symfoniorkester siger farvel til musikchefen og Jan Kvistborg tiltræder ny stilling i AKKC8.5.2019 16:00:00 CESTPressemeddelelse

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har for nylig offentliggjort en helt ny strategi med lanceringen af bæredygtigt værtskab – Sustainable Hospitality. Til at etablere dette helt nye aktivitetsområde i samarbejde med en lang række aktører fra erhvervs-, uddannelses, turist- og kulturlivet sammen med AKKC og Aalborg Kommune, har Aalborg Symfoniorkesters musikchef besluttet at søge nye og meget anderledes udfordringer i sit arbejdsliv.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum