Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren besøger Køge efter stormfloden

Del

Erhvervsminister Brian Mikkelsen besøger fredag den 6. januar Køge, hvor han sammen med borgmester Flemming Christensen og havnedirektør Thomas Kampmann vil besigtige skader og påvirkning efter stormfloden og drøfte ordninger og mulige tiltag fremadrettet.

Fredag den 6. januar besøger erhvervsminister Brian Mikkelsen Køge, hvor han sammen med borgmester Flemming Christiansen og havnedirektør Thomas Kampmann vil se på påvirkningerne fra stormfloden og tale med berørte.

Pressen er velkommen til at deltage og følge med borgmesteren, havnedirektøren og ministeren på besigtigelse langs Køge Å. Natten til torsdag under stormfloden steg vandstanden 157 cm i Køge, hvor også Køge å gik over sine bredder. Gennem grundige forberedelser lykkedes det Køge Kommune og indbyggerne, at slippe gennem stormfloden med få skader.

I lyset af de seneste døgn vil erhvervsministeren og borgmesteren blandt andet drøfte stormflodsordningerne under Erhvervsministeriet og dækning af skader samt behovet for tiltag fremadrettet.

Tid og Sted:

Brian Mikkelsen mødes med borgmester Flemming Christensen ved Rådhuset, Torvet 1 – 4600 Køge kl 8.15 og vandrer herfra ned til Køge Å, hvor flere erhvervsdrivende har været påvirket af de ekstraordinært høje vandstande i de forgangne dage.

For yderligere kontakt i Erhvervsministeriet: Fungerende Pressechef Rasmus Holm Thomsen; 91 39 94 55, rht@evm.dk

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Brian Mikkelsen præsenterer FinTech-initiativer21.9.2017 13:35pressemeddelelse

Regeringen fik før sommerferien Folketingets tilslutning til, at Finanstilsynet allerede fra i år får øgede ressourcer til at styrke arbejdet med FinTech. Der igangsættes derfor nu fem initiativer i Finanstilsynet, der skal gøre det lettere for FinTech-iværksættere at komme i gang i Danmark og gøre det lettere at anvende ny teknologi på det finansielle område. De første initiativer skydes i gang allerede fra den 1. oktober 2017.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum