Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren besøger Køge efter stormfloden

Del

Erhvervsminister Brian Mikkelsen besøger fredag den 6. januar Køge, hvor han sammen med borgmester Flemming Christensen og havnedirektør Thomas Kampmann vil besigtige skader og påvirkning efter stormfloden og drøfte ordninger og mulige tiltag fremadrettet.

Fredag den 6. januar besøger erhvervsminister Brian Mikkelsen Køge, hvor han sammen med borgmester Flemming Christiansen og havnedirektør Thomas Kampmann vil se på påvirkningerne fra stormfloden og tale med berørte.

Pressen er velkommen til at deltage og følge med borgmesteren, havnedirektøren og ministeren på besigtigelse langs Køge Å. Natten til torsdag under stormfloden steg vandstanden 157 cm i Køge, hvor også Køge å gik over sine bredder. Gennem grundige forberedelser lykkedes det Køge Kommune og indbyggerne, at slippe gennem stormfloden med få skader.

I lyset af de seneste døgn vil erhvervsministeren og borgmesteren blandt andet drøfte stormflodsordningerne under Erhvervsministeriet og dækning af skader samt behovet for tiltag fremadrettet.

Tid og Sted:

Brian Mikkelsen mødes med borgmester Flemming Christensen ved Rådhuset, Torvet 1 – 4600 Køge kl 8.15 og vandrer herfra ned til Køge Å, hvor flere erhvervsdrivende har været påvirket af de ekstraordinært høje vandstande i de forgangne dage.

For yderligere kontakt i Erhvervsministeriet: Fungerende Pressechef Rasmus Holm Thomsen; 91 39 94 55, rht@evm.dk

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervs- og iværksætteraftale ruster danske virksomheder til fremtiden12.11.2017 17:50pressemeddelelse

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti og Radikale Venstre indgået en politisk aftale om en erhvervs- og iværksætterpakke. Samlet afsættes 14,7 mia. kr. frem til 2025 til at styrke dansk erhvervsliv og skabe en stærk iværksætter- og aktiekultur blandt andet med en aktiesparekonto. Samtidigt kan danskerne blandt andet se frem til lavere afgifter på typiske grænsehandelsfølsomme varer og en lempelse af elvarmeafgiften til gavn for vedvarende energi.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum