Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren besøger Filippinerne med dansk erhvervsdelegation

Del

I dag indleder erhvervsminister Brian Mikkelsen et fem dage langt besøg i Filippinerne, hvor han står i spidsen for en erhvervsdelegation med deltagelse af flere end 15 danske virksomheder.

For 6. år i træk har Filippinerne en af Asiens højeste økonomiske vækstrater, og det tiltrækker mange internationale virksomheder inklusiv danske. Drivkraften er særligt hovedstaden Manila, der forventes at have 30 mio. indbyggere i 2030.  

Derfor er der blandt meget andet stor efterspørgsel i Filippinerne efter bæredygtige løsninger inden for energieffektivt byggeri samt medicinske og farmaceutiske produkter, ligesom den voksende middelklasse efterspørger mange af fødevarer, som Danmark producerer.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:
”Vi ser, at vareeksporten til Filippinerne er steget med hele 82 procent siden 2013. Det er vigtigt for dansk eksport og vækst, at vi har fokus på de voksende markeder, og derfor er jeg glad for at besøge Filippinerne sammen med danske eksportvirksomheder.”

Erhvervsministeren skal i forbindelse med besøget drøfte søfart og muligheder for øget samhandel og investeringer, når han blandt andre mødes med den filippinske handelsminister og finansminister. Der bliver også tid til at opleve nogle af de synlige danske bidrag til den filippinske hovedstad, når ministeren besøger en LEGO-udstilling af ikoniske filippinske bygninger i den historiske bydel Intramuros.

Kontaktperson: Presserådgiver Jesper Christiansen, tlf. 9133 7017, jec@em.dk

Nøgleord

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum