Erhvervsministeriet

Erhvervsminister udpeger ny formand for Iværksætterpanelet

Del

Erhvervsminister Brian Mikkelsen udpeger Tommy Andersen som ny formand for Iværksætterpanelet.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har i dag udpeget ny formand for Iværksætterpanelet. Det bliver serieiværksætter og investor Tommy Andersen, som overtager rolle som formand efter Tommy Ahlers, som den 2. maj blev udnævnt som ny uddannelses- og forskningsminister.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:

”Jeg er rigtigt glad for, at Tommy Andersen har sagt ja til at være ny formand for Iværksætterpanelet. Tommy Andersen har både prøvet at starte og udvikle egen virksomhed, har forstand på fonds- og investeringsdelen, og han har et indgående kendskab til det danske iværksættermiljø. Samtidig har Tommy Andersen været en del af Iværksætterpanelet siden begyndelsen, og jeg er derfor overbevist om, at Tommy Andersen vil kunne føre panelets arbejde videre på bedste vis.

Samtidig vil jeg gerne sige stor tak til Tommy Ahlers for hans arbejde med at levere anbefalinger til, hvordan vi kan skabe de bedste rammer for vores iværksættere og vækstvirksomheder i Danmark.”

Ny formand for Iværksætterpanelet Tommy Andersen:

”Jeg er glad for udnævnelsen og for den mulighed, Iværksætterpanelet giver os iværksættere og investorer for at komme med bud på, hvordan vi får skabt flere store vækstsucceser i Danmark. Vi arbejder på højtryk med vores næste runde anbefalinger til regeringen, og jeg glæder mig meget til at præsentere arbejdet sammen med de øvrige panelmedlemmer.”

Iværksætterpanelet består ud over Tommy Andersen af 13 iværksættere, investorer og eksperter.[se panelet her - link] Iværksætterpanelet blev nedsat i april 2017 og afleverede sine første anbefalinger til regeringen i september 2017. Flere af Iværksætterpanelets anbefalinger fra 2017, herunder skatteforslag om investorfradrag, aktiesparekonto og medarbejderaktier, indgik i regeringens udspil til og efterfølgende aftale om ”Erhvervs- og iværksætterinitiativer” fra november 2017.

Iværksætterpanelet vil komme med endnu en række anbefalinger til regeringen. De forventes klar i løbet af 2. kvartal af 2018.

Kontaktperson:
Ledende presserådgiver Rasmus Holm Thomsen: 91 39 94 55 / rht@em.dk

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum