Erhvervsministeriet

Erhvervsminister nedsætter udvalg for Landdistriktspuljen

Del

Erhvervsministeren har nedsat et rådgivende udvalg for Landdistriktspuljen, der skal bedømme ansøgninger til Landdistriktspuljen. Udvalget får fire medlemmer med Grethe Saabye som formand, og vil allerede nu til den igangværende ansøgningsrunde.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen:

”Landdistriktsmidlerne spiller en vigtig rolle i den lokale udvikling i Danmark, og medlemmerne i udvalget for Landdistriktspuljen skal med deres forskellige perspektiver og erfaringer på landdistriktsområdet bidrage til en kvalificeret vurdering af Landdistriktspuljens ansøgninger. Jeg ser frem til at udvalget kan understøtte udviklingen i de danske landdistrikter og øsamfund.”

Udvalget skal fremover vurdere ansøgninger om tilskud til Landdistriktspuljen på baggrund af de tildelingskriterier, der fremgår af de gældende ansøgningsvejledninger og vil blive sekretariatsbetjent af Erhvervsstyrelsen. Allerede i den igangværende vil udvalget skulle være med til bedømmelsen af de indkomne ansøgninger.

Erhvervsminister har udpeget Grethe Saabye som formand for udvalget. Grethe Saabye er medlem af kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune og har stor viden om landdistriktsudvikling både i forhold til erhverv og turisme i kraft af sin rolle som formand for Erhvervs- og Turismeudvalget i Lejre.

”Det er en spændende opgave at skulle være med til at udvælge de rigtige projekter, så vi understøtter arbejdet med at skabe vækst og udvikling i hele Danmark. Jeg er optaget af at skabe lokal udvikling, og jeg ser frem til at komme i gang med arbejdet sammen med de øvrige medlemmer af udvalget,” siger Grethe Saabye.

Udvalgets øvrige medlemmer:

  • Marie Louise Friderichsen, turistchef for Turistrådet Lolland
  • Finn Jorsal formand for foreningen Friends of Cold Hawaii Thisted
  • Jan Bendix, rådgiver i Jan Bendix a/s, BusinessPark Struer.

Yderligere oplysninger om det rådgivende udvalg for landdistriktspuljen: Erhvervsstyrelsen: tlf. 41 71 78 97 (alle hverdage kl. 10-12) landdistriktspulje@erst.dk  

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Erhvervsministeren rejser til Sydkorea for at støtte de danske OL-atleter og styrke det bilaterale samarbejde med Sydkorea17.2.2018 14:28pressemeddelelse

Erhvervsminister Brian Mikkelsen er frem til lørdag d. 24. februar i Sydkorea. De første dage vil ministeren på regeringens vegne bakke op om de 17 danske atleter, der konkurrerer under Vinter-OL i PyeongChang. Efterfølgende skal ministeren, sammen med en erhvervsdelegation, åbne døre for øget eksport og samarbejde med Sydkorea inden for det maritime område, og ministeren vil styrke det dansk-koreanske bilaterale forhold ved politiske møder og ved underskrivelse af en samarbejdsaftale på det maritime område samt på kulturområdet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum