Landdistrikternes Fællesråd

Erhvervsminister inviterer til konference om landdistrikter

Del

Der bliver sat fokus på landdistrikterne, når erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) er vært for den årlige landdistriktskonference mandag den 2. oktober 2017.

Temaerne for konferencen vil blandt andet være levedygtige landsbyer, digitalisering i landdistrikterne samt viden og aktuelle tendenser, oplyser Erhvervsstyrelsen. 

Landdistriktskonferencen, som er en årlig tilbagevendende begivenhed, afholdes i forlængelse af LAG årsmødet søndag den 1. oktober. Ligesom sidste år afholdes arrangementet på Kobæk Strand Konferencecenter, Kobækvej 85, 4230 Skælskør. 

Nærmere informationer om program og tilmelding vil blive offentliggjort på Erhvervsstyrelsens hjemmeside for landdistrikter, Liv og Land

Landdistrikternes Fællesråd er national sparringspartner for Folketinget og centraladministrationen og formidler i den forbindelse relevante informationer omkring puljer, aktiviteter og lignende.

Nøgleord

Kontakter

Landdstrikternes Fællesråds sekretariat, tlf. 61 31 36 36 eller mail@landdistrikterne.dk

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Tybovej 2
6040 Egtved

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner, der tilsammen repræsenterer over 2,8 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer og virksomheder samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum