Billund Lufthavn

Erhvervslivet er på vej tilbage i luften

Del

Onlinemøder giver ikke mulighed for småsnak, netværk og håndtryk. Det vil erhvervslivet have tilbage, og flere og flere tendenser tyder på, at det danske erhvervsliv vender tilbage i Billund Lufthavn.

SUN-AIR har et franchisesamarbejde med British Airways, og alle rutefly flyver under dette samarbejde.
SUN-AIR har et franchisesamarbejde med British Airways, og alle rutefly flyver under dette samarbejde.

Massive vækstrater i juli og august i Billund Lufthavn blev i stor grad trukket af de ferierejsende, og de udenlandske turister, der vil opleve Danmark og landets attraktioner. Men nu stilner sommerferieperioden af, og i løbet af september vil de erhvervsrejsende i højere grad vende tilbage i flysæderne.

Billund Lufthavn er Vestdanmarks port til hele verden og er grundlaget for at kunne fastholde produktionsvirksomhederne i Vestdanmark, hvor omkring 40 procent af dansk BNP bliver skabt, og hvor over halvdelen af alle danske eksportrelaterede jobs ligger. Den globale adgang med one-stop forbindelser til mere end 540 destinationer over hele verden sker hovedsageligt igennem de 11 netværkslufthavne som Amsterdam, Frankfurt, München, osv.

– Vi har direkte forbindelser til 120 direkte destinationer, hvortil der selvfølgelig også flyver mange erhvervsrejsende. Men tilgængeligheden fra Billund Lufthavn via de 11 hubs med KLM, Air France, Turkish Airlines, British Airways, Finnair, Lufthansa, LOT, Swiss, airBaltic, SAS og Icelandair er et usædvanligt, unikt udbud, og det skyldes det stærke erhvervsliv, der ligger omkring Billund Lufthavn, siger Jan Hessellund og fortsætter:

– Pga. at flere lufthavne i EU har haft kapacitetsudfordringer efter corona, er antallet af fly til hub lufthavnene endnu ikke helt på niveau med 2019. Vi forventer, at dette vil ske igennem vinteren og inden sommeren 2023. Til gengæld kan vi konstatere, at omkring 85 procent af de erhvervsrejsende er vendt tilbage til flyene.

SUN-AIR genoptager erhvervsrute og ser mange positive tegn

I dag, den 5. september, genoptager SUN-AIR deres rute til London City. Ruten er primært rettet til erhvervsrejsende, og tidspunktet for genåbningen er i tråd med Billund Lufthavns forventning om, at erhvervsrejserne er på vej tilbage.

– Vi ser mange positive tegn i markedet på, at forretningssegmentet er i fuld gang med at genrejse sig efter pandemien. Der er fornyet optimisme hos de store virksomheder samtidig med, at rejser igen er uden de store benspænd ift. restriktioner, hvilket også spiller en stor rolle, fastslår Niels Sundberg, stifter og bestyrelsesformand for SUN-AIR, og sætter nogle ord på, at erhvervslivet i større grad har behov for at mødes fysisk igen:

– Vi oplever samtidig en vis metaltræthed omkring afholdelse af digitale møder. Eller sagt med andre ord: Der er et stort behov i erhvervslivet for at mødes face-to-face uden filter og give hinanden et håndtryk igen, når der skal indgås kontrakter eller tages imod nye medarbejdere.

Tidstabel for SUN-AIR:

SUN-AIR genstarter deres rute til London City med seks ugentlige afgange, der fordeler sig mellem mandag og torsdag. Se tiderne nedenfor. Ankomsttiderne er hhv. lokaltid i London og Billund.

Fra Billund Lufthavn:

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag:

Kl. 08.35-09.15

Onsdag, torsdag:

Kl. 17.50-18.30

Fra London City:

Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag:

Kl. 09.45-12.20

Onsdag, torsdag:

Kl. 19.00-21.35

Kontakter

Billeder

SUN-AIR har et franchisesamarbejde med British Airways, og alle rutefly flyver under dette samarbejde.
SUN-AIR har et franchisesamarbejde med British Airways, og alle rutefly flyver under dette samarbejde.
Download

Information om Billund Lufthavn

Billund Lufthavn
Billund Lufthavn
Passagerterminalen 10
7190 Billund

76 50 50 50https://www.bll.dk

Følg pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Lufthavn

Brussels Airlines er igen aktuel med direkte rute fra Billund Lufthavn til Bruxelles7.12.2022 14:00:58 CET | Pressemeddelelse

Det er en festdag i Billund Lufthavn i dag, fordi Brussels Airlines netop har offentliggjort, at selskabet igen åbner en attraktiv og særdeles vigtig rute mellem Billund og Bruxelles. Ruten er efterspurgt fra både erhvervslivet og det politiske niveau. Dagens nyhed betyder ligeledes, at Lufthansa Group fra næste sommer vil flyve fra Billund Lufthavn til alle selskabets fem hubs.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum