Halsnæs Kommune - Erhverv

Erhvervshuset sparrer med Halsnæs Kommunes turistaktører om vækst

Del

Turistsæsonen har i år været rigtig god for Tothavens besøgsgård og gårdmejeri samt for Byaasgaard gårdbutik og camping i Hundested. Begge virksomheder er i vækst og har fået hjælp til at udvikle forretningen af Erhvervshus Hovedstaden, som er en del af Halsnæs kommunes erhvervsfremmeindsats. Virksomhederne har fået sparring om salg, kommunikation og en vækstplan med mere lokal bæredygtig produktion samt en ny butiks- og caféindretning.

Halsnæs Kommune har sammen med Erhvervshus Hovedstaden været på besøg hos Jakob og Pernille Feilberg på Tothavens besøgsgård og gårdmejeri og bagefter hos Kenneth og Signe Tang Larsen i Byaasgaard - Gårdbutik & Camping i Hundested for at høre, hvordan sæsonen har været i år.

De to virksomheder er i vækst og har fået hjælp til at udvikle forretningen af Erhvervshus Hovedstaden, der har sparret med ejerne om salg, kommunikation og en vækstplan med mere lokal bæredygtig produktion og salg samt ny indretning af gårdbutik og café.

Begge virksomheder er med deres fokus på den grønne omstilling og mere lokal bæredygtig produktion og salg gode eksempler på, hvordan turismeaktører kan leve op til den nationale turismestrategi, der sætter retningen for en miljømæssig, økonomisk og social bæredygtig udvikling.

Fra Halsnæs Kommune deltog borgmester Steffen Jensen, direktør Sune Schou, leder af KIDE Camilla Vange Mynster fra Erhvervshus Hovedstaden deltog adm. direktør Katrine Joensen og forretningsudvikler Mette Pedersen.  

Sparring med konsulenter fra Erhvervsshus Hovedstaden er gratis for virksomheder og iværksættere i Halsnæs Kommune. Som erhvervsdrivende er du velkommen til at kontakte Erhvervshuset direkte - kontaktinformationer til konsulenterne finder du her: Medarbejdere | Erhvervshus Hovedstaden (ehhs.dk)

Nøgleord

Billeder

Information om Halsnæs Kommune - Erhverv

Halsnæs Kommune - Erhverv
Halsnæs Kommune - Erhverv
Rådhuspladsen 1
3330 Frederiksværk

http://www.halsnaes.dk