Hjørring Kommune

Erhvervschef Bo Geertsen fratræder sin stilling og bliver ny direktør for Erhverv Hjørring

Del

Bo Geertsen har i forbindelse med sammenkoblingen af Hjørring Kommunes erhvervsservice og virksomhedsservice pr. 1. januar 2022 valgt at stoppe sit lange virke som øverste ansvarlig for erhvervsservice i Hjørring Kommune.

Dog stopper han ikke helt til den tid, idet han har taget imod et tilbud om ved årsskiftet at tiltræde en deltidsstilling som direktør for Erhverv Hjørring.

”Fra Hjørring Kommunes side har vi sat stor pris på Bo Geertsens indsats gennem alle årene. Med Bo i spidsen har Hjørring Erhvervscenter hjulpet rigtig mange iværksættere og virksomheder, samt været bindeleddet mellem Erhverv Hjørring, Erhvervshus Nordjylland (og før det Væksthuset) og Hjørring Kommune. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Bo i en ny rolle.”, udtaler Kommunaldirektør Tommy Christiansen.

”Det er med stolthed og glæde, at jeg ser tilbage på de 24 år af mit arbejdsliv, hvor jeg har haft det privilegie at være erhvervschef/direktør for Hjørring Erhvervsråd, VækstCenter Nord og Hjørring Erhvervscenter”, udtaler Bo Geertsen. ”Med den nye organisering af erhvervsservice i Hjørring Kommune fra årsskiftet er tiden nu kommet til, at jeg vil ”gå fra borde”. I stedet vil jeg glæde mig til at tiltræde som deltids direktør for Erhverv Hjørring, og så i øvrigt at få mere tid til alle de andre spændende ting, der også er i livet.”

”Der har været og vil være behov for et tæt samarbejde mellem Hjørring Kommune og Erhverv Hjørring. Vi har samme mål om at skabe de bedste vilkår for Hjørring kommunes erhvervsliv. Ingen kan videreføre det samarbejde og tilføre Erhverv Hjørring så megen erfaring og erhvervspolitisk kompetence som Bo Geertsen. Derfor er vi utroligt glade for, at Bo vil fortsætte sit virke hos Hjørring kommunes største erhvervsnetværk”, udtaler formanden for Erhverv Hjørring, A. Neil Jacobsen.

 
 
 

Kontakter

Tommy Christiansen
Kommunaldirektør, Hjørring Kommune
Mobil: 41223012
Mail: tommy.christiansen@hjoerring.dk

Neil Jacobsen
Adm. Direktør EUC Nord
Mobil: 2535 6600
Mail: anj@eucnord.dk

Bo Geertsen
Erhvervschef, Hjørring Kommune
Mobil: 20996663
Mail: bg@hjec.dk

Billeder

Information om Hjørring Kommune

Hjørring Kommune
Hjørring Kommune
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring

72 33 33 33https://hjoerring.dk/

 

 
 
 

Følg pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Hjørring Kommune

185.000 sundhedskroner til medarbejder-ideer – alt fra udendørs møderum til kulturoplevelser3.8.2021 09:01:56 CEST | Pressemeddelelse

Medarbejdere i hele Hjørring Kommune fik i foråret mulighed for at søge penge til gode ideer og initiativer til gavn for borgernes sundhed. Og det er blevet til alt lige fra træningsfaciliteter til botilbud, motionsløb, til møder med sagsbehandlere under åben himmel. Alle de forslag, der har fået bevilget penge, har det til fælles, at de har et overordnet fokus på fysisk og/eller mental trivsel - helt i tråd med Hjørring Kommunes Sundhedspolitik. - Det er faktisk første gang, vi giver medarbejdere mulighed for at søge penge til gode sundhedsideer. Oftest er det jo os politikere, der prioriterer de midler, vi har på budgettet. Vi har stor tiltro til, at medarbejderne rundt omkring i kommunen har fingeren på pulsen og viden om, hvad der rør sig blandt vores borgere. Og netop derfor er det dem, der bedre får øje på de gode idéer, der tit opstår rundt omkring. Så det er lidt en anderledes måde at gøre det på, siger Per Møller (C), formand for Det Politiske Koordinationsudvalg for Sundhed, 

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum