Erhvervsministeriet

Erhvervs- og vækstminister besøger midtjyske virksomheder

Del

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen besøger i morgen virksomhederne Kvik og JBS ved Herning sammen med borgmester Lars Krarup for at diskutere bøvlede regler og vækstmuligheder.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

”Jeg glæder mig til at besøge to store virksomheder og få deres holdninger og forslag til, hvordan regeringen kan gøre livet lidt nemmere for erhvervslivet. Regeringen har fremlagt en vækstplan, der skal løfte væksten med 35 mia. kr. i 2025 og skabe fundamentet for nye investeringer i virksomhederne og sikre gode regler og konkurrencevilkår for erhvervslivet. Jeg ser frem til at drøfte planen med virksomhederne og få deres forslag til, hvordan vi skaber ny vækst.”

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen besøger de to virksomheder sammen med Hernings borgmester Lars Krarup, der ligeledes ser frem til besøget på JBS og hos Kvik.

”Det er to vigtige virksomheder her på egnen, og som borgmester er jeg selvfølgelig optaget af at skabe gode vilkår for dem og alle andre erhvervsvirksomheder, så vi kan skabe arbejdspladser og vækst i kommunen. Jeg er glad for, at Troels Lund Poulsen har taget sig tid til at komme og drøfte nogle af de udfordringer, som virksomhederne står over for,” siger Lars Krarup.

Ud over vækstplanen skal Troels Lund Poulsen, Lars Krarup og repræsentanter for de to virksomheder drøfte regelforenkling, og arbejdet der pågår i Virksomhedsforum for enklere regler.

Troels Lund Poulsen og Lars Krarup besøger JBS og Kvik fra kl 12-15.

Pressen er velkommen til at deltage i dele af besøget. Henvendelse til pressen i Erhvervs- og Vækstministeriet.

Kontakt:
Presserådgiver Rasmus Holm Thomsen Tlf.: 91 39 94 55 / mail: rht@evm.dk.

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ny rapport viser gevinsterne ved det indre marked på tværs af hele EU27.9.2018 09:13pressemeddelelse

En ny rapport viser, at Danmark ikke er alene om at drage fordel af det indre marked. Rapporten understreger, at handlen med varer og tjenester inden for det indre marked er afgørende for den økonomiske aktivitet i alle medlemslande og står for 56 millioner jobs på tværs af EU. Endelig peger rapporten på, at det indre marked faciliterer små virksomheders deltagelse i europæiske og globale værdikæder.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum