Middelfart Sparekasse

Erfaren sparekassedame takker af efter ni år i Middelfart Sparekasse – og 47 år i finanssektoren

Del
Efter knap ni år som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning går Alis Carlsen 10. februar på pension.
Efter knap ni år som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning går Alis Carlsen 10. februar på pension.
Efter knap ni år som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning går Alis Carlsen 10. februar på pension.

Alis Carlsen har haft sin daglige gang i Hørning centrum siden 1985, hvor hun kom til byen som ansat i Provinsbanken. I 2002 var hun med til at åbne en Spar Bank Vest-filial, hvor hun arbejdede frem til 2014, hvor Alis Carlsen skiftede til Middelfart Sparekasse og var med til at åbne sparekassens nuværende afdeling i Hørning.

Men nu er det altså blevet tid til at sige farvel og tak efter mange gode år i en branche, hvor især forholdet til kunderne har betydet meget for Alis Carlsen.

- Mange af mine kunder har jeg kendt hele deres liv, og så kommer man jo tæt på folk. Jeg ved meget om dem, og de ved selvfølgelig også meget om mig. At jeg siger farvel til sparekassen betyder jo heller ikke, at jeg ikke kommer til at se nogle af de kunder, jeg er kommet tæt på. Vi har i hvert fald ikke nogen planer om at flytte fra Hørning, fortæller Alis Carlsen, som glæder sig til at have mere tid på hånden som pensionist.

- Jeg kommer selvfølgelig til at savne mine kolleger, men jeg har det faktisk rigtig godt med at stoppe nu. Jeg er blevet lidt mæt, og jeg glæder mig til, at det er mig selv, der bestemmer over min tid. Det har taget mig lidt tid at nå hertil, men jeg kan mærke, at det er den rigtige beslutning, siger hun.

Der er da også rigeligt at tage sig til for Alis Carlsen og hendes mand, som ligeledes har valgt at trække sig fra arbejdsmarkedet.

- Vi har masser af planer. Vi har rejst meget - og det vil vi gerne genoptage. Vi har været vidt omkring i verden og oplevet mange spændende ting, men vi har dog ikke nogen specifikke rejseplaner endnu. Vi har ikke så travlt. Vi har også to voksne børn, som har beriget os med fem børnebørn – og vi glæder os til, at vi kan få nogle flere gode oplevelser med dem. Og så har vi også et sommerhus ved Vesterhavet, hvor vi selvfølgelig kommer til at bruge mere tid, siger Alis Carlsen, som også har tænkt sig fortsat at engagere sig lokalt – især inden for Lions.

- Både min mand og jeg er engagerede i lokalmiljøet i Hørning og er aktive i Lions, og jeg tænker da kun, at jeg vil bruge mere tid på det nu, hvor jeg ikke længere skal gå på arbejde. siger hun.

Alis Carlsen har sidste arbejdsdag 10. februar, hvor der inviteres til reception i afdelingen i Hørning kl. 14-16.

Billeder

Efter knap ni år som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning går Alis Carlsen 10. februar på pension.
Efter knap ni år som rådgiver i Middelfart Sparekasses afdeling i Hørning går Alis Carlsen 10. februar på pension.
Download

Information om Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse
Middelfart Sparekasse
Havnegade 21
5500 Middelfart

64 22 22 22https://midspar.dk/

”Til fælles bedste.” Det var udgangspunktet, da Middelfart Sparekasse blev stiftet i 1853, og den sætning har vi levet efter lige siden. For Sparekassen handler til fælles bedste om at gøre en positiv forskel for kunder, medarbejdere og de lokalsamfund, vi er en del af.

Følg pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Middelfart Sparekasse

Mimi Dalsgaard er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse8.3.2023 10:10:17 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til 43-årige Mimi Dalsgaard, som får sin daglige gang i hovedsædet i Middelfart, hvor hun er startet som privatrådgiver. Hun begyndte som elev i Arbejdernes Landsbank i 2001, men skiftede til Danske Bank i 2006 og har arbejdet der frem til nu, hvor det altså er Middelfart Sparekasses kunder, som får glæde af Mimi Dalsgaards mange års erfaring som rådgiver. - Det betyder meget for mig at have en god relation til mine kunder, og jeg brænder for at finde de bedst mulige løsninger til hver eneste kunde, så de kan få deres ønsker og drømme opfyldt. Det er derfor, jeg har valgt at arbejde i Middelfart Sparekasse. Her sætter man kunderne i centrum og prioriterer at varetage deres interesser. Sparekassens værdier flugter godt med mine egne, og jeg glæder mig til at skulle arbejde på en af landets bedste arbejdspladser, siger Mimi Dalsgaard, som er gift og bor i Odense med sin mand og deres to sønner. Hun bruger en ikke uvæsentlig del af sin fri

Christian Trans er ny rådgiver i Middelfart Sparekasse i Esbjerg-afdeling10.2.2023 11:55:14 CET | Pressemeddelelse

Nyt job: Middelfart Sparekasse har budt velkommen til en erfaren herre i sparekassens afdeling i Esbjerg. Det er 50-årige Christian Trans, som nærmer sig tre årtier i finanssektoren. Christian Trans har både været privatrådgiver, souschef og privatkundechef. Han startede i Danske Bank i Esbjerg i 1993 og har på nær en toårig afstikker til et job som mægler ved Danbolig i 2014 befundet sig i finanssektoren lige siden. Han var souschef i Danske Bank i Esbjerg, inden han var med til at Starte Spar Nord op som privatkundechef i byen. Siden 2016 har Christian Trans været privatrådgiver i Skjern Bank i Esbjerg, men nu er det altså kunderne i Middelfart Sparekasse, som får gavn af Christian Trans’ kompetencer. - Noget af det bedste ved jobbet som rådgiver er kontakten og dialogen med kunderne. At følge dem igennem livets faser – både op- og nedture – og være med til at finde de bedste løsninger til folk. Det ser jeg også frem til i jobbet i Middelfart Sparekasse, som jeg har valgt af flere år

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum