Bestseller A/S

Erfaren logistikdirektør til BESTSELLER

Del

Allan K. Kjærgaard tiltræder som ny logistikdirektør i BESTSELLER. Han kommer med erfaring fra JYSK, Carlsberg og Lantmännen Unibake. I BESTSELLER skal Allan K. Kjærgaard være med til at udbygge og optimere den samlede forsyningskæde, som den danske virksomhed vil investere markant i over de kommende år.

BESTSELLER vil i de kommende år styrke og intensivere sine investeringer i virksomhedens samlede supply chain. For at kunne accelerere det tiltræder Allan K. Kjærgaard som ny logistikdirektør i BESTSELLER.

Han kommer med stor erfaring fra Carlsberg, Lantmännen Unibake og senest JYSK, hvor han gennem syv år var direktør og ansvarlig for virksomhedens logistik. En rolle, han også skal løse i BESTSELLER, hvor han samtidig skal være med til at udbygge den danske virksomheds forsyningskæde på tværs af lande og lokaliteter.

– Logistik har aldrig været vigtigere for en virksomhed, og vi har i de senere år investeret i og udbygget vores forsyningskæde betragteligt. Både kommercielt og organisatorisk, hvor vi vil være endnu tættere på vores kunder, men også for at vi kan levere på de meget ambitiøse klimamål, vi har sat, hvor transport er et naturligt element. Det kommer vi alt sammen til at fortsætte og accelerere markant. Vi har ambitioner, vi skal arbejde hårdt for at indfri, og jeg er sikker på, at Allan er den helt rigtige til at kunne bidrage til det, siger direktør i BESTSELLER, Anders Holch Povlsen, som Allan K. Kjærgaard vil referere til.

BESTSELLER har netop åbnet et nyt logistikcenter i Spanien, ligesom virksomheden tidligere på året indgik en aftale med Mærsk om CO2-neutral fragt. Med aftalen mellem de to danske virksomheder sikres det, at BESTSELLERs globale transportbehov sker mere klimavenligt – bl.a. ved, at alt oversøisk transport sker med biobrændstof.

Det arbejde ser Allan K. Kjærgaard meget frem til at tage del i og fortsætte, og selv siger han om ansættelsen:

– BESTSELLER er kendetegnet ved en særlig kultur og en enorm dygtighed, hvilket man også har vist gennem de seneste måneder, hvor hele den globale supply chain har været historisk udfordret, men hvor BESTSELLER trods udfordringerne har formået at holde sig foran og været mindre berørt end så mange andre. Det vidner om et stærkt hold, jeg ser meget frem til at stå i spidsen for, ligesom jeg samtidig ved, hvad der venter af store projekter i fremtiden. Det glæder jeg mig enormt til at blive en del af.

Allan K. Kjærgaard tiltræder den 1. december, hvor han overtager opgaven fra BESTSELLERs CFO, Thomas Børglum Jensen, som sideløbende har varetaget rollen som logistiskansvarlig.

- - - - - - - - - 

CV, Allan K. Kjærgaard:

2021, dec – : BESTSELLER

  • Director of Logistics

2014 – 2021: JYSK

  • Executive Vice President, Logistics

2010 – 2014: Lantmännen Unibake

  • Production Director at Lantmännen Unibake DK/Germany
  • Plant Director

2005 – 2010: Carlsberg

  • Operations Manager Carlsberg Denmark Soft drink/Beer
  • Plant Manager Carlsberg Denmark Soft Drink

Kontakter

Billeder

Information om Bestseller A/S

Bestseller A/S
Bestseller A/S
Fredskovvej 5
7330 Brande

+45 99 42 32 00https://bestseller.com/

Følg pressemeddelelser fra Bestseller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bestseller A/S

BESTSELLER med sit bedste resultat efter et bemærkelsesværdigt år8.10.2021 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Med et samlet resultat før skat på 4.6 mia. kr. sikrer BESTSELLER sig det bedste resultat i virksomhedens historie. Det markerer, at BESTSELLER har klaret sig gennem pandemien, som ellers udfordrede den danske virksomhed og mere end halverede resultatet året før. Som en anerkendelse af medarbejdernes store indsats får alle medarbejdere en ekstra månedsløn gennem en samlet uddeling på 300 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum