Billund Kommune

Erfaren leder fundet til Sdr. Omme Børnehave

Del

Sdr. Omme Børnehave vil fra 1. januar 2021 få Lise Danielsen som ny dagtilbudsleder efter Bodil Holm Sparvath. Lise Danielsen har stor erfaring fra området, da hun kommer fra en lignende stilling som pædagogisk leder i Højgård Børnehus i Herning.

Den nye leder i Sdr. Omme Børnehave er nu endelig på plads. Det bliver nemlig 42-årige Lise Danielsen,som den 1. januar tiltræder som ny leder i Sdr. Omme Børnehave. Hun kommer fra en stilling som pædagogisk leder i den selvejende institution Højgård Børnehus i Herning.

Dermed får Sdr. Omme Børnehave en ny leder, som allerede har flere års ledererfaring fra en daginstitution, hvor det handler om at skabe de bedste udviklingsbetingelser gennem en velfungerende hverdag for både for børn, forældre og personale. Lise Danielsen ser frem til at skulle starte i den nye stilling og bringe sine ledelsesmæssige kompetencer og erfaringer i spil i en ny hverdag i Sdr. Omme Børnehave.

”Jeg glæder mig til i samarbejde med medarbejdere og forældrebestyrelsen at sikre kvalitetsudvikling af pædagogikken, fagligheden og trivslen for alle. I den nye stilling vil jeg bidrage til et godt lege- og læringsmiljø for børn og forældre og et positivt arbejdsmiljø for medarbejdere.”

Leg, kreativitet og læring er stadig i fokus

Lise Danielsen vil komme til at fortsætte arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan, hvor den legende tilgang er i fokus. Et arbejde hun i forvejen kender til, da hun har stået i spidsen for implementeringen af læreplanen i sin nuværende stilling. Områdechef for dagtilbud, Lisbeth Østergaard ser da også frem til, at Sdr. Omme Børnehave får en leder, som kan videreføre det allerede gode arbejde med en legende tilgang til børns udvikling:

”I Sdr. Omme Børnehave arbejdes der målrettet med børns trivsel, læring, udvikling og dannelse gennem legen, og jeg glæder mig til, at vi med Lise igen har fået en leder, som kan sætte en tydelig retning for det videre arbejde med kerneopgaven i Sdr. Omme Børnehave. Jeg er helt sikker på, at vi med Lise får en leder, som vil sætte en positiv og tydelig ramme for hverdagen for både for børn, forældre og medarbejdere i børnehaven.”

Lise Danielsen overtager stillingen som daglig leder efter Bodil Holm Sparvath, som har været Leder af Sdr. Omme Børnehave siden 2011.

Kontakter

Dagtilbudschef Lisbeth Østergaard
Tlf: 79 72 76 07
Tlf: 25 55 77 68

Billeder

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Billund Kommune tager topplacering hos Dansk Byggeri for ottende år i træk23.6.2020 08:00:00 CESTPressemeddelelse

Sent i aftes offentliggjorde Dansk Byggeri, hvem organisationen ser som Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner i 2020. Det er ottende gang Dansk Byggeri laver en landsdækkende analyse af erhvervsvenligheden og for ottende gang er Billund Kommune at finde i top ti i Danmark. Denne gang helt præcis som den tredjebedste erhvervskommune i Danmark. - Vi blev nummer et 1 i 2019, i 2017 og i 2014 og vi har to andenpladser og nu også to tredjepladser, og samlet set kan vi slå fast, at Billund Kommune over årene er den mest erhvervsvenlige kommune i Danmark i forhold til Dansk Byggeris undersøgelse, og det er vi utrolig stolte over, siger Borgmester Ib Kristensen. I 2020 er Favrskov for første gang at finde på førstepladsen, mens Thisted er på andenpladsen og det er begge kommuner som med målrettet arbejde på erhvervsvenlighed er rykket markant i undersøgelsen. Danmarks bedste i forhold til skatter og afgifter igen - Det er uden tvivl blevet langt sværere at blive nummer et, da rigtig mange kom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum