Aabenraa Kommune

Erfaren leder er Aabenraa Kommunes nye personalechef

Del

Tom Uldahl Christiansen bliver Aabenraa Kommunes personalechef fra årsskiftet. Han har tidligere haft ledelsesmæssig erfaring fra både Ikast-Brande Kommune og politiet igennem 23 år.

- Jeg var slet ikke i tvivl om, at stillingen lige er noget for mig. For det er lige præcis det, jeg brænder for at skabe noget godt for andre samt arbejde i en afdeling, hvor man er garant for at levere gode ydelser.

Sådan lyder det fra 62-årige Tom Uldahl Christiansen, der kommer fra en stilling som personale- og organisationschef og chef for Ledelsessekretariatet i Ikast-Brande Kommune.

- Jeg glæder mig til at arbejde i en veldreven kommune, hvor der er en god trivsel. Jeg føler mig kompetent til at videreføre det gode arbejde, der er lagt forud, da jeg har arbejdet som leder i 23 år og har prøvet mange aspekter af ledelse, siger Tom Uldahl Christiansen, der blandt andet har været udsendt af flere omgange, da han arbejdede i politiet.

Tom Uldahl Christiansen tiltræder til januar, og stabs- og arbejdsmarkedsdirektør, Søren Lorenzen, ser frem til at arbejde sammen med den nye personalechef i Aabenraa Kommune.

- Med Tom har vi fået en erfaren mand inden for området, som kommer med masser af HR-kompetencer og en personlighed, der passer godt til Aabenraa Kommune, siger Søren Lorenzen.

Kontakter

Stabs- og arbejdsmarkedsdirektør, Søren Lorenzen, tlf.: 23 72 03 11; slor@aabenraa.dk

Ny personalechef, Tom Uldahl Christiansen, tlf.: 30 33 35 80; e-mail: tuc@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum