Salling Group

Erfaren leder bliver ny varehuschef i Bilka i Herning

Del

Jan Møller bliver ny varehuschef i Bilka Herning. Den erfarne og dygtige leder afløser Bilkas nuværende varehuschef, som skal være varehuschef i Viborg

Herningenserne kan nu hilse på en ny varehuschef, når de besøger Bilka. Der skiftes nemlig ud på varehuschef-posten i Bilka, hvor den tidligere varehuschef, Jan Høg Thuensen, har overtaget tøjlerne i Bilka Viborg.

Ind er i stedet hentet Jan Møller, der er ny varehuschef i Herning. Jan Møller er særdeles erfaren leder, der har godt 25 års erfaring som varehuschef i føtex, og nu skal stå i spidsen for Bilka. Det er første gang, Jan Møller prøver det, men med mange år i både føtex og Dansk Supermarked Group, hvor han har arbejdet i de seneste år, kender han Bilka rigtig godt:

- Bilka er en helt særlig størrelse med rigtig mange gode kunder og medarbejdere, og jeg glæder mig utrolig meget til at møde alle og lære både varehuset og kunderne at kende. Vi vil gerne være en indkøbsdestination, der er kendetegnet ved et stort udvalg, gode priser og en flot butik med god service. Det ser jeg virkelig frem til at medvirke og gøre mit til, fortæller den nye varehuschef.

En stor arbejdspladser kræver en dygtig leder

Bilka i Herning er både et meget velbesøgt varehus, men også en meget stor arbejdsplads med godt 400 medarbejdere. Derfor kræver det både mange kompetencer såvel som særdeles gode lederevner for at stå i spidsen for et Bilka-varehuse.

Alt det besidder Jan Møller, fortæller Bilkas direktør, Mark H. Nielsen, der er glad for, at Jan Møller har sagt ja til at blive varehuschef i Herning:

- Jan har gennem rigtig mange år, i mange føtex-varehuse, bevist, at han besidder alle de evner, vi ønsker. Han kan derfor være med til at fastholde og udvikle vores varehus gennem eksempelvis god kundeservice og høj butiksstandard, og det glæder vi os over.
Kontaktinformation

Jan Møller, via Group Communication, på 87 78 50 02 el. press@dsg.dk

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling og Wupti arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Flere end 50.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen, Sverige og Danmark servicerer hver uge 11 millioner kunder.

Fordi vi er 100 % ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 850 mio. kr. til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Lokale ildsjæle i hele landet får donationer af Salling Fondene via føtex26.11.2018 06:00Pressemeddelelse

Salling Fondene uddeler via føtex en række donationer til lokale initiativer med socialt arbejde og bæredygtighed i centrum. Salling Fondene har siden 2012 etableret sig som en væsentlig bidragyder til det danske samfund, herunder med landsdækkende donationer indenfor blandt andet kultur, kirke, sport og værdige formål. Nu donerer Salling Fondene midler til 11 lokale initiativer rundt om i landet sammen med føtex

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum