Danske Andelskassers Bank A/S

Erfaren kunderådgiver til Andelskassen i Odense

Del

Susanne G. Skovsen er startet som ny privatrådgiver i Andelskassen i Odense.

Susanne G. Skovsen er ny rådgiver i Andelskassen i Odense, der ligger i TBT Tower.
Susanne G. Skovsen er ny rådgiver i Andelskassen i Odense, der ligger i TBT Tower.

Det er en erfaren kvinde, der er blevet en del af holdet hos Andelskassen i Odense. Susanne G. Skovsen kommer senest fra en stilling som privatrådgiver i Sparekassen Sjælland-Fyn, hvor hun har arbejdet i 15 år. Tidligere har hun blandt andet også arbejdet 10 år hos Realkredit Danmark i Odense.

De mange års erfaring får ikke Susanne til at læne sig tilbage og køre på rutinen. Det er vigtigt for Susanne at forny sig og hele tiden sætte sig i kundens sted.

”Som kunderådgiver er det vigtigt for mig at tale i et sprog, kunderne kan forstå. Hos mig er der ingen dumme spørgsmål, og jeg har stort fokus på at skabe en tillidsfuld og tryg relation med hver enkelt kunde,” siger Susanne.

Gennem sit arbejde har Susanne kontakt til mange forskellige kunder, som har brug for individuel rådgivning om køb eller salg af hus, forsikringer, pension og meget mere. Hun befinder sig godt med en bred palet af kunder, for det er netop kundekontakten, der driver hende i det daglige arbejde.

”Jeg er drevet af at kunne gøre en forskel for mine kunder. Det bedste for mig er tilfredse kunder. Når jeg kan fremlægge nogle løsninger, de måske ikke selv har tænkt på, så de får gavn af min rådgivning - det er det, jeg arbejder for hver dag,” fortæller Susanne.

Susanne glæder sig over at være blevet en del af holdet hos Andelskassen i Odense og nyder beliggenheden i TBT Tower.

”Vi har en central beliggenhed midt i Odense, og jeg synes, det fungerer godt, at vi er placeret på 2. sal. Det er en moderne og fremsynet måde at tænke bank på. Så skal kunderne bare lige vænne sig til, at vi er flyttet væk fra gadeplan,” siger Susanne.

Susanne kommer oprindelig fra Kolding, men har boet de sidste 22 år i Odense sammen med sin mand. De har to voksne sønner og et barnebarn. Når ikke Susanne nyder fritiden med familien, holder hun meget af at dyrke yoga og gå eller cykle ture i naturen.

Nøgleord

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 87 99 30 74 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Susanne G. Skovsen er ny rådgiver i Andelskassen i Odense, der ligger i TBT Tower.
Susanne G. Skovsen er ny rådgiver i Andelskassen i Odense, der ligger i TBT Tower.
Download

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 afdelinger rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum