Danske Andelskassers Bank A/S

Erfaren fynbo skal stå i spidsen for Andelskassen i Svendborg

Del

Mogens Hønnerup Nielsen er ny centerdirektør for Andelskassens filial i Svendborg. Han kommer med solid erfaring inden for ledelse, erhvervsrådgivning og netværksdannelse og ser frem til at stå i spidsen for en bank med lokalt fokus.

I sin nye stilling som centerdirektør får Mogens Hønnerup Nielsen det overordnede ansvar for udviklingen af Andelskassens filial i Svendborg. Mogens er ægte fynbo og født og opvokset i Odense, hvor han også har arbejdet det meste af sit arbejdsliv inden for banksektoren, og han ser frem til de nye udfordringer i Svendborg.

”I Andelskassen får jeg en større ledelsesmæssig opgave og flere medarbejdere, og så er det inden for et vækstområde, jeg finder spændende. Jeg glæder mig til at bidrage til et positivt arbejdsmiljø samt lære Svendborg-området bedre at kende, og jeg har en klar forventning om at få skabt et netværk og nogle netværksgrupper, så jeg derigennem kan bidrage med noget spændende, ” siger Mogens Hønnerup Nielsen.

Stor interesse for erhverv og netværk

Det er særligt inden for erhvervssektoren og netværksdannelse, at Mogens har sine store interesser, og det skinner også igennem i hans mere end 30-årige karriere.

”I bankverdenen kommer man i kontakt med mange forskellige mennesker, og det finder jeg meget interessant. Jeg brænder særligt for erhvervsområdet, da jeg finder det spændende at følge en virksomheds udvikling og være sparringspartner med dem i både det daglige, men også med strategier fremadrettet, ” fortæller Mogens.

Mogens startede som elev i Egnsbank Fyn og har gennem tiden arbejdet med ledelse, privat- og erhvervsrådgivning i Alm. Brand Bank, Amagerbanken og BankNordik, alle steder som filialdirektør, og også oplevet finanskrisen på nært hold. Senest har Mogens arbejdet med et stort infrastrukturprojekt i København og nåede at være fem måneder som filialdirektør i Rise Sparekasse i Flemløse, før stillingen som centerdirektør i Andelskassen i Svendborg bød sig til.

Netværksmenneske med øje for det lokale

Det er ikke blot i løbet af arbejdsdagen, at Mogens arbejder med netværksdannelse. I fritiden er han bestyrelsesmedlem i to bestyrelser inden for solenergi og bestyrelsesformand i Søgaard Group, der ligger i Ejby.

”Jeg er netværksmenneske helt ind til benet og deltager også i netværksgrupper lokalt. Så det er helt grundlæggende, at jeg interesserer mig for netværksskabelse, hvordan jeg kan bidrage til at skabe udvikling for Andelskassen i det sydfynske, primært Svendborg, og hvordan vi kan medvirke til, at byen og området løfter sig og på den lange bane får sat et positivt aftryk i lokalmiljøet, ” siger Mogens.

I fritiden dyrker Mogens også tennis og fitness og holder af at køre en tur på motorcyklen på de sydfynske landeveje. Privat bor han i Odense med sin hustru, der arbejder som salgssupporter på Fynske Medier. De har sammen en voksen datter.

Kontakter

For yderligere oplysninger, kontakt venligst kommunikationskonsulent Maria Bugge på T: 25 39 86 20 eller E: mbm@andelskassen.dk

Billeder

Information om Danske Andelskassers Bank A/S

Danske Andelskassers Bank A/S
Danske Andelskassers Bank A/S
Baneskellet 1, Hammershøj
8830 Tjele

https://www.andelskassen.dk

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen - er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj mellem Randers og Viborg. Banken har 18 filialer rundt i landet, der betjener både privat- og erhvervskunder, og flere filialer er ved at blive etableret. Banken har et lokalt fokus og engagerer sig i sine lokalområder, blandt andet gennem uddeling af priserne ”Sammen kan vi mere” og ”Andelskasseprisen”.

Andelskassen er en solid bank, der sidste år kunne aflevere et årsregnskab med de bedste økonomiske resultater i bankens mere end 100-årige historie.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum