Danske Spil A/S

Er FC Thy Thisted den næste store pokaloverraskelse?

Del

Store bededag afgøres Sydbank Kvindepokalen mellem opkomlingene fra FC Thy-Thisted og storklubben Brøndby IF. Med hjemmebane og tilskuere på lægterne for første gang i år, kan FC Thy-Thisted vende op og ned på magtbalancen i dansk kvindefodbold.

Brøndby IF har vundet 8 pokalfinaler siden 2010 og er storfavorit mod FC Thy-Thisted i Sydbank Pokalen 2021
Brøndby IF har vundet 8 pokalfinaler siden 2010 og er storfavorit mod FC Thy-Thisted i Sydbank Pokalen 2021

Dansk kvindefodbold er under forandring. Fortuna Hjørring og Brøndby har delt de sidste 19 mesterskaber imellem sig, men sidste år kom den første sprække i dominansen. FC Nordsjælland vandt Sydbank Kvindepokalen og varslede nye tider. I ligaen er HB Køge nu første udfordrer til guldet, og FC Thy-Thisted kan fuldføre revolutionen med en sejr i pokalfinalen på eget græs.

Satsningen på kvindefodbold rundt om i Europa suger danske profiler til sig. En håndfuld af Brøndbys stjerner skiftede adresse i vinterpausen, så det er også et forandret Brøndby hold. FC Thy-Thisted har til gengæld en sammenspillet trup, et gennemprøvet spilkoncept og stærke profiler, der kan drille ethvert hold. Eksemplificeret i sidste uges ligakamp hjemme mod netop Brøndby, der endte med en udesejr på 0-1 efter en sen scoring i 89. minut. Her stod hjemmeholdet godt på banen og Rikke Dybdahl viste, at hun har farten til at true bagkæden hos Brøndby.

Ikke alt er forandret. Brøndby er stadig fyrtårnet i dansk kvindefodbold og favorit til titlen. Det er lykkedes træner Per Nielsen at spille et helt nyt hold sammen på rekordtid, og med en storspillende Agnete Nielsen i front, er det en skræmmende modstander, der besøger Sparekassen Thy Arena. Danske Spil vurderer, at chancerne for Brøndbysejr er på 69%.

- Udbuddet af spil på kvindefodbold er smalt, fordi markedet er meget mindre. Men til pokalkampen, der sendes live på DR1, kan du nu spille på over/under mål, halvlegsresultat og ciffertips. Vi håber, at kunderne tager godt imod mulighederne, så vi på sigt kan tilbyde bredere spiludbud på alle kvindekampe, siger oddssætter hos Danske Spil Mathias Reimer Larsen.

Aktuelle odds kan findes på Danske Spil: https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/16362/fodbold/danmark/danmark-pokal-damer/matches

Billeder

Brøndby IF har vundet 8 pokalfinaler siden 2010 og er storfavorit mod FC Thy-Thisted i Sydbank Pokalen 2021
Brøndby IF har vundet 8 pokalfinaler siden 2010 og er storfavorit mod FC Thy-Thisted i Sydbank Pokalen 2021
Download

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Heldig spiller hiver over 2 millioner kroner hjem i Keno19.7.2021 10:11:36 CEST | Pressemeddelelse

Med en indsats på 90 kroner formåede en heldig spiller fra Valby onsdag d. 15 juni at forvandle indsatsen til over lidt to millioner kroner gennem talspilet Keno – 2.2 millioner kroner for at være præcis. Keno er det spil hos Danske Spil med den største millionchance. Det går i alt sin enkelthed ud på, at man køber fem rækker med ni tal, hvor hver række koster 5 kroner, og hvis én af talrækkerne er blandt de 20 udtrukne vindertal, udløser det en million skattefri kroner. Og der var altså gevinst på to af talrækkerne, og dermed kan den heldige københavner se frem til at få sat over to millioner kroner ind på bankkontoen. Keno er et af de ældste spil hos Danske Spil. Der trækkes nye tal hver dag i, så hvis du føler dig heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også spille Keno hos en af vores 4400 forhandlere. Danske Spil ønsker den nye millionær stort tillykke!

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum