Ishøj Kommune

Er du en haj til FIFA?

Del

Ishøj er klar til kvalifikationsturneringen i Vestegnens FIFA-turnering, og der er fede præmier på højkant

Fredag den 8. november kl. 16 er der kvalifikationsturnering til Vestegnens FIFA-turnering i Ishøj. Turneringen finder sted i Bevægelseshallen i Ishøj Idræts- og Fritidscenter, og der spilles FIFA20 på PS4.

De fire bedste spillere kvalificerer sig til finalen ugen efter, hvor spillere fra syv vestegnskommuner kæmper om titlen som årets FIFA-spiller.

Tilmelding til kvalifikationsturnering i Ishøj

Vil du gerne have fingrene i én af de 64 pladser i kvalifikationsturneringen i Ishøj, kan du tilmelde dig via Ishøj Ungdomsskoles hjemmeside på fifa.ishoejungdom.dk. Det er først til mølle-princippet, så skynd dig at sikre dig en plads.

Der er blandt andet biografbilletter til Kulturium Biograf, tid til MedieOasen og andet lækkert på højkant til kvalifikationsturneringen i Ishøj, og der vil blive uddelt gratis sandwich og vand til de deltagende. Bag kvalifikationsturneringen står Kulturium Bibliotek og MedieOasen i Ishøj.

Finale i Vestegnes FIFA-turnering

Lige som kvalifikationsrunden i Ishøj foregår finalen også i Bevægelseshallen i Ishøj Idræts- og Fritidscenter ugen efter kvalifikationsrunden, den 15. november kl. 16.30. Her skal de bedste spillere fra kvalifikationsrunderne i Ishøj, Albertslund, Glostrup, Vallensbæk, Hvidovre, Ballerup og Høje-Taastrup kæmpe om titlen som årets FIFA-spiller.

Til finalen spilles også på Playstation 4 og med FIFA20, og der er et fast regelsæt, som sørger for, at det bliver en fair turnering. Der vil være mad og drikke til alle deltagere.

Udover de spillere, som har kvalificeret sig, er der fire wildcard pladser i finalen, som går til nogle heldige blandt publikum. Alle er velkomne til at komme og heppe til finalen, og det hele er ganske gratis.

Præmierne til finalen er:
1. præmie: Gavekort til en værdi af 3.000 kr.
2. præmie: Gavekort til en værdi af 1.000 kr.
3. præmie: Gavekort til en værdi af 500 kr.

Udover 1. præmien får vinderen også den store ære at få indgraveret sit navn i FIFA-turneringens vandrepokal. Pokalen opbevares efterfølgende hos biblioteket i den kommune, som vinderen kommer fra.

Kontakter

Heidi Knudsen Rostholm, biblioteksfaglig leder på Kulturium Bibliotek i Ishøj: hekro@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum